Hírek

Női stand up csapat nyomul a férfiak közt!

ecskaHazánk első női stand up csapatának tagjai lökték a dumát a Kis Á-ban, pironkodást nem tűrően, a legintimebb témákról.

A NőStények – minden, amit tudni akartál a nőkről, de sosem merted megkérdezni címet viselő előadáson, augusztus 31-én, hétfőn, Pleszkán Écska, a műsor szerkesztője köszöntötte a szép kis számban összegyűlt közönséget, s a kisebb technikai dolgok, mint például székproblémák megoldása után, a csajos csapat tagjai léptek a színpadra.

Bár, nem hallhattunk mindenkit szószátyárkodni, Balogh Anna és Burszán Vera kivételével megmutatták, mit tudnak.

Nagyon kíváncsi voltam, hogyan nyomják a lányok a dumát, hiszen ez állt a meghívóban, mintegy ismertetőként: “Eljött az idő! Emancipált szószövőink ízekre szedik a legpikánsabb párkapcsolati kérdéseket is. Csípős szópárbajok közepette, pókerarccal vitatják meg a legintimebb témákat. No comment? Na ez az, amiről nálunk szó sem lehet!”

Az első fellépő, Papp Helga a férfiak és nők közötti macska-egér játékról beszélt, mindenkinek ismerős szituációkat bemutatva, ugyanakkor, nem nádszálkisasszony lévén, ezt az őt kísérő „dolgot” is kifigurázta.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A legnagyobb sikert Csányi Erika aratta, igazából szétröhögtük magunkat rajta, hiszen eszméletlenül nagy dumás csaj. Bármiről beszélt, a politikától kezdve, a férjével való viszonyán át, mindent úgy adott elő, hogy fájjon a hasunk a nevetéstől. A hab a tortán az volt, amikor egy saját szerzeményt adott elő gitárral, a büdös szomszéd bácsiról, akivel a dallal, a zene erejével akar harcolni… mi is énekeltük a refrént…

Az utolsó előadó Tomay Trixi volt, aki egy olyan igazi, cicás csaj – ezt most mint nőre értettem, nem arra, hogy tényleg van egy macskája, akit imád. A szövegelése nagy része is az előbb említett állatról szólt, hogyan élik mindennapjaikat együtt, s milyen problémákkal kell szembe néznie egy macskatulajdonosnak: példának okáért „macskaelfoglalós” ágyon alvás; hogyan vigyük le úgy a szemetet, macskakakival, hogy a „mindenes bácsi” ne nyúljon bele és így tovább. A szexről már nem is beszélve, mely téma szintén a „kimondok mindent” kategóriába volt sorolható.

Jó kikapcsolódás volt a mindenki által utált hétfőn, a hét első napján, amikor még messze a péntek… de kicsit sikerült ezt a tényt elfeledtetniük a lányoknak a nagyérdeművel.Csanyi ErikaPapp HelgaTomay Trixy

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük