Hírek

Töltsd ki a Csajok a motoron kérdőívét és nyerj!

kerdoiv cimlapAz elmúlt néhány évet főképpen babázással töltöttem, így sokkkkal kevesebb időm volt a motorozással és a Csajok a motoron oldallal foglalkozni, mint korábban. Közben sok minden változott a motoros világban, ezért ismét szeretném kikérni a véleményed az oldallal kapcsolatban. 

Bár a zárt facebook csoportunkban viszonylag gyakran kérdezek ezt-azt az oldallal kapcsolatban, eddig kétszer volt rá példa, hogy ehhez hasonló, nagyobb szabású internetes felméréssel próbáltam meg kipuhatolni, hogy jó irányba haladnak-e a dolgok a házunk táján, min kellene változtatni, hogy az olvasók ízléséhez, igényeihez alakítsam az oldal működését. 

A 2011-es kérdőív ereményeit itt tudod elolvasni, a 2014-es összegzés pedig itt található. Még ennyi év után is megmelengeti a szívem némelyik hozzászólás. 

Mivel nem lett egy rövid kérdőív – ha már ilyen ritkán zakatlak ilyesmivel, akkor egyszerre mindent tudni akarok – természetesen nem kérem ingyen. Azok között, akik a kérdőív végén megadják az email elérhetőségüket, 3 db 5000 Ft értékű kupont fogok kisorsolni, amit a Csajok a motoron webáruházában vásárolhatnak majd le a szerencsések. 

A válaszadásra 2019. március 15-ig van lehetőség, utána minél hamarabb igyekezni fogok feldolgozni az eredményeket és levonni a megfelelő tanulságokat. Természetesen ismét készül majd egy összefoglaló cikk is az eredményekből.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Köszönöm, hogy a válaszaiddal te is segítesz, hogy a legjobbat tudjam kihozni a Csajok a motoron oldalból és a motoros csajok közösségéből. 

A kérdőívet itt találod

De itt is megpróbálhatod kitölteni, csak nem biztos, hogy ráfér az oldalra: 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük