Hírek

2019 Top 10 – Ezek voltak a legérdekesebb cikkeink

csajokamotoron 1019 top10Amikor elérkezik az év vége, mindenki elszámol a hátrahagyott esztendővel. Mik sikerültek az előre eltervezettekből és mik nem, mi az, amit ezentúl is így kell csinálni, mi az, amin jobb lenne változtatni. Most a 2019-ben íródott cikkeink közül a 10 legolvasottabbat szedtem össze.

A google statisztikáit hívtam segítségül ismét, hogy összegyűjtsem, melyik írásainkat szerettétek idén legjobban. Az azért ismét elmondható, ami már 2016-ban és 2017-ben is, hogy úgy tűnik, nagyon szeretitek azokat a cikkeinket, amik az otthoni motorápolásról szólnak, és ezeket annak ellenére mindig sokan olvassátok, hogy nem frissen íródtak.

De most nézzük, hogy az idei események, hírek és új információk közül melyek voltak azok, amelyekre legtöbben voltatok kíváncsiak.

10. Beszámoló a siroki motoros találkozóról

Mindig figyelemmel követem, hogy melyek azok a találkozók, amik leginkább vonzzák a motorosokat. Ezek a mi oldalunkon keresztül úgy csapódnak le, hogy például nagyon sokan keresnek rá az eseménynaptárban már hónapokkal korábban, beszélgetnek róluk a tagok, köztös túrát illetve a helyszínen ismerkedős összefutást szerveznek a fórumban. És a végén nagyon sokan olvassák el a találkozóról szóló beszámolókat is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Siroki motoros találkozó már évtizedek óta az egyik ilyen. Ez a motoros fesztivál tízezreket mozgat meg minden évben, ahol a közönség között nem csak mototorosok vannak. Az igazi rockrajongók őrült egyhetes fesztiválja ez, így nem csoda, hogy a résztvevők is kíváncsiak rá és azok is, akik valamiért lemaradtak.

9. Karburátor tisztítás videóval

Ahogy már említettem, Alien otthon bütykölős írásai folyamatosan nagyon népszerűek, így nem csoda, hogy idén a karburátor tisztításról készült cikk és a hozzá tartozó videó is nagyot ment. Hiába a sok injektoros motor, azért az igazi bájkerek még mindig a karburátorra esküsznek, azt pedig időnként alaposan ki kell tisztítani.

Alien az alaposság mintapéldánya. Nekem idén az olajat cserélte le a motoromban, és mondhatom, meg vagyok elégedve az utánkövetéssel is: képes rendszeresen felhívni, hogy ellenőriztem-e az olajszintet, meg hogy megvan-e még az a csavar, aminek ő vette észre, hogy elnyalódott a menete.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük