Hírek

Ezt olvastad 2016-ban

Kétféle motoros létezikMindig tanulságos és érdekes visszanézni, hogy melyik cikkeket olvasták a legtöbben, milyen témák érdeklik leginkább az olvasókat. Nem csak nekünk, a szerkesztőknek, hanem neked, az olvasónak is tanulságul szolgálhat. Hát íme a tavalyi 12-es lista:

Azért éppen 12, mert meglepetten tapasztaltam, hogy a tavalyi népszerűségi listában több olyan írás is szerepel, amelyek nem tavaly kerültek fel az oldalra, hanem már évek óta fenn vannak. Azt gondolom, hogy talán azt is sikerült megfejtenem, hogy miért lettek ezek a cikkek ilyennépszerűek az olvaók körében: olyan témákat feszegetnek, amelyek időtállóak, a motorosok körében időről-időre szükségszerűen felmerülnek.

Hogy mi lehet ez a téma? Természetesen a karbantartás, a motor ápolása, kezelése, szervizelése, szépítése. Úgy tűnik,sokan szeretnék otthon, maguk elvégezni a legszükségesebb vagy a legegyszerűbb feladatokat. ha nem szükséges, egy efféle aprósággal nem szívesen fordulunk szakszervizhez, és ez jól is van így. Bár a mai világban már nem alapkövetelmény, de azért nem árt, ha mindenki ért valamennyire a saját motorjához.

A legolvasottabb írások a Csajok a motoronon 2016-ban

12. Miért ne motorozzunk egyedül?

Tavaly júniusi hír, amely arról számolt be, hogy egy motoros holttestét találták meg Nagykőrösön egy kereszteződésben. Valószínűleg a baleset napokkal korábban történt. Ha a motoros nem egyedül lett volna, talán túlélhette volna a balesetet.

11. Milyen fajta benzincsap van a motorodon?

Edina 2013 szeptemberében írt arról, hogy milyen állásai vannak a motor benzincsapjának. Örök téma, hiszen még az öreg rókák is elfelejtik néha kinyitni vagy tartalékra tennia benzincsapot.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

10. Meddig tölthetem a hűtővizet a kiegyenlítő tartályba?

Szintén 2013-as írás arról, ami az öreg rókáknak már nyilván rutinból megy, de annak, aki még csak most ismerkedik a motorozás és a motorkarbantartás alapjaival, jól jön ez az információ.

9. A sérült lakk kálváriája, avagy hogyan lettem kényszer-profi – Polírozás házilag

Hú, Attila nagyon alapos. Tőle sokat tanulhatunk, és még remélem fogunk is. Ha elolvasod a 2015-ben írott cikkét a polírozásról, elmehetsz egy fényező műhelybe dolgozni.

8. Csináld magad – Villaolaj csere

Ennek a műveletnek már sokkal kevesebben állnak neki otthon egyedül, de ahogy már írtam, Attila nagyon alapos. Ilyesmit nem bíz rá egy idegenre. 2014-ben írta meg a saját esetét a villaolajcserével. A cikk olvasói azóta különböző motorszervizekben cserélik napi szinten a villaolajat profi módon.

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük