fbpx

Elkészült a beremendi bölcsisek 2017-es naptára

beremendi motoros naptar 1A Radical Garage, a Monster Customs, a Moto Rosso Custom, a Rozsos Ákos és Jancsik Ferenc, a King Machine, a Sapka Művek, a Giga Machine, és a Beremendi Motorosok építésével megalkotott műremekek és a beremendi Bölcsőde kicsijeivel készült közös fotókból egy szép kis 2017-es naptár készült.

 

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Beremendi Motoros Egyesület 2016-ban azzal támogatták a beremendi bölcsiseket, hogy a legismertebb magyar motorépítőket kérték fel a bölcsőde triciklijeinek felújítására. Ahogy azt várni lehetett, a bringáknak hatalmas sikerük volt az új felhasználók körében.

Mivel a Beremendi Motorosok már évek óta támogatják a helyi bölcsődét, az újabb ötlet az volt, hogy mi lenn, ha készítenének egy naptárat a felújított kerékpárokkal, és magukkal a bölcsisekkel. Az ötletet tett követte, és év végére el is készültek a jótékonysági naptárak.

A naptár A4-es méretű, így nem túl nagy, hogy akár egy szekrényajtóra is szépen elférjen, de nem is túl kicsi, hogy ne lehessen látni a napokat. Ára 1000 Ft. Az eladásból befolyt összeg teljes egészében a bölcsi javára kerül felhasználásra.

A naptár megrendelhető Marton Csabánál a Facebookon, személyesen vagy SMS-ben telefonon, 20/9841-739, email-ben, vagy személyesen a beremndi Velence Pizzériában.

Segíts te is, hogy a beremendi bölcsisek idén is örülhessenek!

beremendi motoros naptar 2

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x