fbpx

Miért ne motorozzunk egyedül?

motorbaleset1Az esetek nagy részében persze kivitelezhetetlen, hogy mindig párban vagy többen induljunk útnak, de legalább valaki tudja rólunk, hová készültünk motorral. Az alábbi esetből kiderül, miért ennyire fontos!

Július 20-án szörnyű esethez riasztották Nagykőrösön a tűzoltókat, írja a 24.hu. A hír szerint „… holttestet találtak a Kárpát és a Biczó Géza utca kereszteződésében.

A kétkerekű vezetője a motor alá szorult, a járművet a rendőrség kérésére a katasztrófavédelem emberei emelték le az áldozatról – tudtuk meg Csámpai Attilától, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

A motoros vélhetően napokkal ezelőtt hajthatott árokba.”

Sok kérdést felvet, ami történt, hiszen a legrosszabb, hogy állítólag napokig ott feküdt a motoros az árokban, akit senki nem vett észre időben.

A hozzátartozói, barátai pedig, ha nem tudták, hová indult, bárhol kereshették, mert nem tudták az útvonalát.

Ez mind csak hangosan gondolkodás, feltételezés, de bele hasít az emberbe, hogy „mi lett volna, ha…”. És tényleg mennyire fontos, életbe vágó lehet, hogy tudjunk egymásról!

Képünk illusztráció: langlovagok.hu

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x