EseményekMotoros találkozó

Buli a Csillagvárban

freeb440Közel ezer motoros döntött úgy a múlt hétvégén, hogy a szeptember végi gyönyörű napsütéses időt kihasználva nyeregbe pattan, s legurul Balatonszentgyörgyre, ahol a keszthelyi Motoros Baráti Kör szervezte első találkozóját. A Csillagvár köré épített kis „falu” szolgált az esemény helyszínéül. A környezet, a finom házi sör és a családias létszám megalapozta a hétvége hangulatát.

Péntek este a Road to feel együttes még kevés embernek játszott, de ahogy a Deák Bill Blues Band a színpadra lépett, már több mint háromszáz résztvevő nyomult a koncertsátor elé. Közben nemzeti színű lobogók és turul madár-tetoválások kerültek elő. Az Indifference zenekar hajnalban lépett fel, amikor már többen elvonultak.

Szombat reggelre lecsökkent a tábor létszáma, ezért a vetélkedők kis csúszással kezdődtek. Meglepően sokan vállalkoztak a traktorhúzásra, melyben egy csak női tagú csapat is jeleskedett. Megmutatták képességeiket a hölgyek a sodrófa-hajító verseny során is. A bevállalósabb egyének pedig egy Trabantba zsúfolódtak, mellyel sikerült megdönteniük a korábbi rekordot. További képek a galériában!

Nagyjából kétszázan vettek részt a kora délutáni felvonuláson, mely csupán egy húsz kilométeres táv volt Balatonmáriafürdő felé. A túra után a férfiak fitogtathatták gépeik képességét a hangerőversenyben. Majd a táborban levő falusi étterem előterében, pár korsó sör társaságában pihentek a motorosok az esti koncertekig. Közben a „sátorváros” megtelt olyan vállalkozó szellemű emberekkel, akik a hajnali alacsony hőmérsékletet is bevállalták a találkozó kedvéért. (A reggeli ébredéskor pedig nevetve tapasztalta mindenki, hogy ez az első olyan találkozó, ahol birkabégetésre lehet kelni.)

A Warning sign után a tömeg hangulatát a Zorall együttes és lenge öltözetű táncosnőik tüzelték fel, s a Beatrice zenéjérere már kellően beindult a buli. A koncertet a politikai töltetű transzparensek cipelése sem tudta megzavarni. Az éjszakát az Eve six és a Néhai bárány fellépése színesítette még.

A szervezők első találkozójáról elmondható, hogy nagyon jól sikerült. Nem az elfogyasztott alkoholmennyiség hatására érezték jól magukat az emberek. A baráti környezet, a családias hangulatú létszám lehetőséget teremtett a motorosoknak ismerkedni, új barátságokat kötni, és persze bulizni egy nagyot. A találkozó sikerét mutatja az is, hogy a szervezők beígérték jövőre az ismétlést.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

freeb065freeb074freeb176freeb214freeb377

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük