fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Topmodell leszek?

topmodellhirA divat-punkok után megjelentek a divat-motorosok is…

A nálunk Topmodell leszek címen futó műsor a németeknél már a véget is ért. A dobogós csajok nemrég azt a feladatot kapták, hogy öltözzenek be bikernek, valamint a sminkjüket is maguknak kellett kiválasztani. Az egyszerűség kevéért a ruhák Ed Hardy márkájúak, majd végül fotózás következett a francia divattervező, Christian Audigier – mellesleg az Ed Hardy márkanév tulajdonosa – egyik motorján. Egyébként a motor is érdemes lenne az említésre… A híres mester építette például Mickey Rourke és az Oscar-díjas Adrien Brody motorjait is.

A lányok, úgy tűt, valóban azt hitték, igazi motorosnak néznek ki. A helyén volt sok minden: felvarrók, western csizma, baseball-sapka…, de szerintem a bemutatott ruhadarabok nagy részét a kétkerekűek szerelmesei nem vennék fel. Nem azért mert nem divatos, hanem mert aki nem szeretne különböző egészségügyi gondokkal küzdeni, az rendesen felöltözik a motorra. A szokásos öltözet zárt, ami főként a derekat, mellkast és a végtagokat védi. Persze nem lehet modellekre ilyen ruhákat adni, hiszen akkor nem villanna ki egy-egy testrészük.

Felmerül a kérdés, hogy egy ilyen reklámfotózás során mit szeretnének eladni? A ruhát vagy a motort? Ha a gépet, akkor a lányok túl vannak öltözve. Ha a felszerelés volt a fotózás tárgya, ismét elbukták, mert kétlem, hogy a legtöbb motoros lány ilyen felelőtlenül öltözködne az utazáshoz. Feltéve persze, hogy a célcsoportjuk a gyengébbik nem motoros képviselői voltak. Ha nem, akkor felesleges volt a vas a csajok alá.

A másik kérdés, hogy vajon ki számít igazi motorosnak? Ugyanis állítólag ezeknek a modelleknek sikerült bemutatniuk milyen is az. Talán igaz, hogy a ruha teszi az embert; de attól még nem lesz valaki vérbeli motoros, mert ilyen cuccokban feszít.

A sminkelés során mindhárom lány elsődleges szempontnak tekintette, hogy feketére húzza a szemét. Pedig nem sűrűn láttam a találkozókon, hogy a motoros csajok sminkeléssel kezdték volna a reggelt. Mindenesetre érthető, hogy „vadabbnak” akartak látszani a modellek, s ennek kifejezésre juttatását a fekete szemceruzában látták. Annak ellenére, hogy a motoros lányok nem hétköznapi jelenségek, mégsem hiszem, hogy az előbb említett smink és a „keménykedős” grimaszolás lett volna a legmegfelelőbb mód a bemutatásukra.

Megnyugtató, hogy mindezt csupán egy valóságshow egyik feladataként vitték véghez a lányok, akiknek fontos állomás volt ez a topmodellséghez vezető rögös úton…

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x