fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Saxon a Travel Channelen

saxon griffin 089A Travel Channelen futó ‘The World´s Greatest Motorcycle Rides’ című műsorában a bemutatott utakat gyönyörű, egyedileg épített motorokkal járják végig.

Már a korábbi részek során is sokszor láthattuk a Saxon Motorcycle motorjait a műsorban, így nem volt kérdéses, hogy most is tőlük válasszanak motort. A választás ezúttal a Griffin chopperre esett. Henry Cole, a műsor vezetője egy Saxon nyergében ülve mutatja be a nézőknek az USA legjobb motoros útjait. Az új epizódokban az amerikai vadnyugatra látogat, valamint végighajt a „The American Dream”-en.

A Saxon Motorcycles Europe már izgatottan várja a műsort: „Igazi dicséret számunkra, és megerősít minket abban, hogy motorjaink nem csak mutatósak, hanem minden fajta utazásra alkalmasak. A műsor megmutatja, mennyire kényelmes és élvezetes egy Saxont vezetni.” – mondta a tulaj, Rinke Andringa. „A műsor során látható, ahogyan a motor keresztülszeli Amerika legszebb motoros útjait.” – tette hozzá Frank Vermeulen.

 

 

saxon griffin 229saxon griffin 236

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x