fbpx

Klasszikus motoros pin-up

motoros pin up 4A férfiak már csak férfiak maradnak, számukra a motor és a nő mindig is remek párost alkottak.

 

Rengeteg garázs, műhely és iroda falát díszítik motorral pózoló nők poszterei. A század közepe felé a pin-upok hasonló célt szolgáltak. Nem csak naptárakban, magazinokban vagy falakon voltak megtalálhatóak, előszeretettel díszítettek velük motorokat vagy akár repülőket is.

A tehetséges illusztrátorok (pl. Alberto Vargas) gond nélkül megéltek a pin-up rajzolásból. A férfimagazinok, mint a Playboy is, rendszeresen tartalmaztak és a mai napig tartalmaznak pin-upokat.

 

A nőket sokszor olyan pózban, vagy alakkal ábrázolták, ami a valós életben ritkán látható. Mindig volt rajtuk elegendő ruha ahhoz, hogy a jó ízlés határain belül maradjanak, de mégis volt bennük valami rejtett erotika. A képek vagy vonalas rajzok voltak, vagy vízfestékkel festettek.

 

Rengeteg Pin-up a galériában!A klasszikus motoros pin-upok igazi műalkotások. Az ábrázolt motor gyakran Vespa robogó volt. Az itt összegyűjtött képeken bemutatott pin-upok javarészt kézzel rajzoltak, vannak régiek és újak is, de mind a hagyományos módon készültek

motoros pin up 10motoros pin up 12motoros pin up 30motoros pin up 32motoros pin up 83

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x