fbpx

Hello Kitty őrület

hello kitty helmetA legnagyobb marhaságok mindig japánból indulnak. Az elszigetelt, idegen kultúra és az anyagi jólét számtalan vadhajtást termel. Ez az az ország, ahol állítólag utcai automatánál használt kislánybugyit lehet vásárolni, és itt van a legnagyobb kultúrája a képregényeknek, a mangáknak is.

Japán eredetű Hello Kitty is. Az édes kis cica (vagy mi) sok kislány kedvence most már nálunk is. (A hülyeség gyorsan terjed.) Azonban egyelőre késik az az őrület, hogy Hello Kitty fanatikus rajongói találkozókon mutatják be legújabb ötleteiket, legújabb Hello Kitty-vel díszített tárgyaikat.

Ha esetleg további motoros témájú Hello Kittykkel találkozol a neten, töltsd fel a galériába!

Természetesen a járművek sem maradhatnak ki a feldíszítésből. A helyes kis városi kisautókat már jó ideje tömik tele plüss Kittykkel, „tuningolják” rózsaszín plüss huzattal, matricákkal, fényezéssel. Nemrég azonban megjelentek a Hello Kitty bukósisakok, és piacra dobtak egy limitált szériájú Hello Kitty Yamaha Vino robogót is.

Szerinted nálunk milyen sikere lenne egy találkozón egy ilyen helyes Hello Kitty mocinak?
0
Szerinted nálunk milyen sikere lenne egy találkozón egy ilyen helyes Hello Kitty mocinak?x
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x