fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Nem csak a férfiaké a Világ!

bikeressAz ötlet nem teljesen új. Természetesen Az Egyesült Államok volt az első hely, ahol ilyen sajtótermék megjelent. A Biker Ally Magazine 2000. júliusában jelent meg először, és az óta rendületlenül, évi hat alkalommal számol be a motoros nőket érintő témákról. Ebben az évben augusztus 10-13. között rendezte meg huszadik alkalommal a Hell’s Angels motoros klub Nagy-Britanniában, Warwickshire-ben, a Shakespeare County versenypályán az Európa legnagyobb motoros rendezvényeként hirdetett Bulldog Bash-t. Hogy valóban az volt-e, azt nem merném lefogadni, de mindenképp az egyik leghíresebb gyorsulási futam, amely köré immár egy hatalmas motoros fesztivál formálódott.

Ezt az alkalmat választotta az angol Bikeress magazin szerkesztősége, hogy bemutassa az eddig elhanyagolt női motorosok számára készülő új lap próbaszámát. A magazin tulajdonosai és készítői is motoros nők, akik célul tűzték maguk elé, hogy ennek a macsó-orientált életformának a nőket érintő oldalát ragadják meg.

Tracy Kearley, a Bikeress szerkesztője elmondta, hogy az új havilap előkészületei meglehetősen sokáig tartottak. Már évek óta tervezték a megjelenést, de szerinte a női motorosok száma most érte el azt a számot Angliában, ami már jelentős piaci szegmensnek nevezhető. Szerinte ez volt a legjobb alkalom, mostanra alakult ki az igény a célközönségben is, hogy egy saját sajtóterméket olvassanak.

Tracy azt is hozzátette, hogy a környezetében úgy látta, hogy a motoros nők mind olvasnak motoros újságokat, de eddig nem volt olyan lap, ami az ő szemszögükből közelítené meg ezt a hobbit. A lapban a más motoros újságokban megszokott tesztek, túrák és termékbemutatók mellett az olvasók is lehetőséget kapnak, hogy hozzászóljanak a lapban felmerülő témákhoz.

Szerintetek Magyarországon van már elég motoros nő ahhoz, hogy eltartsanak egy ilyen lapot?BIKERESS LOGO

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x