fbpx

Jótékonysági motoros túra a határ mentén

jotekonysagi tura a hatar korul 2016 28Régóta szerettem volna körbemotorozni Magyarországot a határ mentén, és ennek az idén jött el a lehetősége!

Férjem, aki támogatta ezt az ötletemet, s jött velem végig az úton, javasolta, hogy ne csak öncélúan motorozzuk körbe az országot, hanem legyen egy célunk, amelyet megvalósítunk utunk során! Ez a cél, a motoros árvák javára való pénz gyűjtése lett, melyet a Motorosok a Motorosokért (MoTaMot) Alapítvánnyal közösen szerveztünk meg!

Jótékonysági motoros túránk, melyben 8 nap alatt motoroztuk körbe Magyarországot a határ mentén, augusztus 6-án kezdődött és az augusztus 14-ei MoTaMot Alapítványnak átadott adománnyal ért véget.

Motoros túránkat nagyon élveztük az első percétől az utolsóig!

Induló létszámunk 3 fő volt, én a sárga BMW F650GS-sel, férjem egy felmatricázott piros kis Citroennel és egy kedves motoros barátunk egy Honda Deville-lel, aki úgy látta, hogy érdemes ügyünk mellé állnia.

0. napunkon már volt egy adományozónk, mondanom sem kell, hogy egy hölgy motoros személyében!

1. napunk az esztergomi bazilikánál kezdődött, ott találkoztunk néhány motorossal pár perc erejéig, majd sok sikert kívánó búcsúszavaik után elindultunk első napi úti célunk, Sopron felé.

Az időjárás kegyes volt hozzánk, így ahogy róttuk a kilométereket, egyre jobb és jobb lett az idő. Almásfüzitő, Komárom, majd Győr következett egy kisebb pihenővel. Itt csatlakozott hozzánk egy motoros társunk. Ezek után már négyesben követtük az ország mentét.

jotekonysagi tura a hatar korul 2016 3Héderváron szerettük volna megnézni a kastélyt, de sajnos lezárták a kíváncsi tekintetek elől, mint magántulajdont, csak a kordonon kívülről vethettünk rá egy-két pillantást.

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 szavazás
A cikk értékelése
Feliratkozás
Értesítés
guest
0 hozzászólás
Inline visszajelzések
Összes hozzászólás
0
Kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Szólj hozzá!x
()
x