EseményekMotoros túra

Tibibácsi emléktúra 2009.

tibibacsitura 090418 400Idén negyedik éve, hogy a A Moto Guzzi tulajdonosok Tibor nap környékén egy motoros túrával emlékeznek meg elhunyt motoros társukról és barátjukról, Cservenyi Tiborról.

A találkozó idén is Tibibácsi kocsmája előtt, a csömöri Kerék kocsmánál volt, ahonnan a márkatársakkal, a barátokkal, Tibibácsi lányaival és özvegyével együtt a temetőbe motoroztunk. Tibibácsi sírjánál egy üveg közösen elfogyasztott vörösborral emlékeztünk rá, majd a Bánki tóhoz gurulunk, ahová minden évben az első túrája vezetett.

A reggeli hűvös idő és a köd miatt néhányan inkább otthon maradtak, pedig mire elékezett az indulás ideje, kisütött a nap. A ragyogó, tiszta levegő ellenére azért a menetszél egész nap hideg maradt. A Bánki tó partján elfogyasztott könnyű ebéd után a túra Kemence felé folytatódott. Szívmelengető volt, ahogy a gyönyörű tavaszi erdőben dübörögtek a vasak.

 

Innen délutáni elfoglaltságuk miatt többen hazafelé vették az irányt, míg a maradék társaságnak Zebegényben még belefért egy finom fagyi és rétes. A túrán egyébként Tibibácsi Moto Guzzija is részt vett, új tulajdonosa társaságában.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

A Moto Guzzi tulajdonosok következő nagyobb túrája a szlovéniai márkatalálkozóra lesz Pünkösdkor. További részletek később itt, illetve a Moto Guzzi fórumon.

tibibacsitura 090418 002

tibibacsitura 090418 011

tibibacsitura 090418 037

tibibacsitura 090418 388

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük