fbpx

Jótékonysági motoros túra a határ mentén

jotekonysagi tura a hatar korul 2016 27A sok puszi, pacsi után közösen indultunk tovább, amikor is a város központjában egy másik csapattal is találkoztunk teljesen spontán, a BMW F650 klub néhány tagjával, akik egy Budapest-Szécsény-Robinson-szigetek túrán voltak éppen. Ők sajnos néhány kanyar után elhagytak bennünket, viszont az angyalaink és ördögeink Balassagyarmatig jöttek velünk, ahol is motoros, kamionos találkozó volt.

Itt ők is hozzájárultak a gyűjtésünkhöz, amit ezúton is köszönünk nekik. Fáradtságunk már lassan jelentkezett, így itt nem sok időt töltöttünk, tovább haladtunk Parassapusztára.

Ott egy kis megemlékezést tartottunk, mert itt hozták haza a 2012. június 5-én elhunyt három magyar motoros társunkat, akiket a lengyelországi Lubienben ért baleset. Míg ott álltunk, odajött egy motoros, kérdezte, hogy mi vagyunk a jótékonysági túra résztvevői, mert ha igen akkor jönne velünk Esztergomig. Így megint bővült a társaság a további ötven kilométerre.

Érintettük Tésát, majd Letkésnél átmentünk Szlovákiába, így lerövidítve az utunkat Esztergom felé.

Esztergomban azt hiszem mindnyájan elérzékenyültünk. Egy hét eseményei zakatoltak bennem is. Szép tájakon jártunk, jó emberekkel találkoztunk, sok mindent megismertünk szép országunkról, sok kilométert mentünk. Jó volt, szép volt!

jotekonysagi tura a hatar korul 2016 28A túra során Esztergomtól-Esztergomig 281 települést érintettünk és a GPS logger szerint 1917 km-t tettünk meg.

+1. napunkon, vasárnap egy kis családias motoros összejövetelen adtuk át a gyűjtőkannát a MOTaMOT alapítvány képviselőinek. A felnyitás után kiderült, hogy 260.000 Forint van benne. Az utunk során volt, aki utalt pénzt a számlára, ezzel együtt 300.000 Forintot sikerült utunk során összegyűjtenünk a Motoros Árvák Karácsonya részére.

Köszönjük mindenkinek az adományozást, a részvételt, a fogadtatást, az együtt motorozást!

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x