EseményekMotorverseny

Vincze Hanna a bajnoki cím után kategóriát vált

220volt h moto team dijatado 2016 2Díjátadóval zárták az idei bajnoki szezonjukat a 220 Volt H-Moto Team legifjabb tehetségei.

Igazán büszke lehetett legifjabb versenyzőire a MAMS Kispályás és Utánpótlás Bajnokság szlovákiai díjátadó ünnepségén Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata, a 220 Volt H-Moto Team. A csapat idei első bajnoki címét megszerző Vincze Hanna és a kategóriájában legjobb magyarként záró Kakuszi Ádám jövőre már váltani szeretne, míg a 6 éves Szilárd Zalán az idei hatodik helyét szeretné jócskán felülmúlni.

A szlovákiai Somorján,a Hotel Kormoránban rendezték meg a MAMS Kispályás és Utánpótlás Bajnokság díjkiosztóját, ahol a 220 Volt H-Moto Team három ifjú tehetsége is érdekelt volt. Többek között a ceglédi Vincze Hannának szólt a Magyar Himnusz Szlovákiában!

Vincze Hanna (PW50 Speciál) pályafutása első teljes szezonjában azonnal megszerezte a bajnoki címet, mégpedig elképesztő teljesítménnyel. Az alig 10 éves motorversenyző lány, 8 futamgyőzelemmel és három 2. helyezéssel, magas pontszámfölénnyel, ráadásul több pályán körrekordot motorozva nyerte az idei évi nemzetközi junior gyorsasági motoros bajnokságot saját kategóriájában, a népes fiú mezőnyben.

Hanna így értékelte az évet:

“A 2016.-os bajnokság tegnap véget ért a díjátadó ünnepséggel, ahol átvehettem a PW50 Speciál kategóriában elért, összetett 1. helyezésért járó díjamat. Az idei évben sok jóban volt részem, de sokat is dolgoztunk az eredményért. Számtalan edzés, remek hangulatú hazai és külföldi versenyek, rengeteg motorozás, barátokkal körülvéve.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ez volt az első teljes szezonom a nemzetközi gyorsasági motoros junior bajnokságban és nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen sikeres évet teljesítettem. Őszintén szólva a díjátadón egy kicsit könnybe lábadt a szemem, amikor felléptem a pódiumra és megszólalt a Magyar Himnusz. Nagyon köszönöm a csapatomnak, a 220V H-Moto Team-nek és szüleimnek a sok munkát és segítséget, amivel hozzásegítettek a sikerekhez!

Külön köszönet a ceglédi Cölöp KFT-nek, személy szerint Fekete Bélának és Marikának, hogy egész évben nem csak munkájukkal támogattak, hanem még a külföldi versenyeimre is rendszerint kijártak, és most is külön ajándékkal kedveskedtek minden magyar versenyzőnek a díjátadó gálán. Köszönöm mindenkinek a támogatást és a kitartó szurkolást!

Ez a bajnoki év lezárult, de máris elkezdődött a következő, mivel már most készülünk a 2017-es évre. Jövőre eggyel magasabb géposztályban fogok versenyezni, ami egy újabb kihívás lesz számomra.

Ebben az évben minden úgy alakult, mintha álmodtam volna. Remek csapatban várakozáson felüli eredményt értem el, külön köszönöm Bódis Ricsinek azt a rengeteg segítséget, amit szezon közben kaptam tőle.” – mondta Vincze Hanna, aki a tervek szerint jövőre kategóriát vált, és az Ohvale GP-0-ban áll majd rajthoz a szlovák, cseh és magyar mezőnyben, amely szlovén, horvát és olasz fiatalokkal egészülhet ki.

Hanna édesapja is szólt pár szót, a lánya által űzött, nem hétköznapi sportról:

“Úgy gondolom, hogy minden gyerek “pályafutását” befolyásolja egy kicsit, hogy milyen környezetbe születik, aztán majd később elválik, hogy a gyerek érdeklődési köre egyezik-e a családi környezetével. Motoros család vagyunk, valamikor én is versenyeztem, igaz más motorsport szakágban. Hanna egy ilyen környezetbe született, és már pici korában is szeretett a motorok között lenni a műhelyemben.

Hat évesen nézett először farkasszemet a rajtlámpával első versenyén, amit mesebeli módon meg is nyert. Innentől nem volt megállás, ő csak motorozni akart… Ez egy extrém, fiús sport ugyan, de manapság már van jópár leányzó, akiket megfertőzött a benzingőz, és akár nemzetközi szinten, szép eredményeket érnek el felnőtt kategóriákban is a motorsportokban.

Nagyon örülünk és büszkék vagyunk a lányom eddigi sikereire. Amíg azt látom, hogy Hannát boldoggá teszi, mikor odaáll a rajtrácsra, és látom az elszántságot a szemeiben, addig mindenben támogatni fogom.

Magyarország legnagyobb gyorsasági motoros csapatának színeiben a 220V H-Moto Team kötelékében versenyzünk, így nekik köszönhetően, nagy média megjelenést kaptunk már az idén is. A DigiSport TV-ben, a hazai vezető motoros hírportálokon sok interjú és cikk jelent meg Hannáról. Ezáltal biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk azokat a vállalkozásokat és partnereket, akikkel akár hosszabb távon is együtt tudunk dolgozni, és meglátják a reklámértéket ebben a nem kicsit extrém sportban.”

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük