EseményekMotorkiállítás

A sportmotorokra fókuszálva – Carol Nash MCN London Motorcycle Show

carole nash mcn london motorcycle show 2019 cimlapA múlt hétvégén került megrendezésre a londoni motor kiállítás, ahol mint minden évben, a gyártók felvonultatták az idei újdonságokat és a nagykozonség is szemügyre vehette a korábban beharangozott új modelleket.

A tavaly évhez hasonloan az alap felállás nem sokat változott, a nagy nevek mellett, egyre nagyobb teret kaptak a custom bike kiállitók, kreatív, egyedi megoldások, és nyilván a motoros ruházati cikkekkel foglalkozó cégek is kináltak tömérdek akciót a vásárolni vágyoknak. Ezeken felül a különböző vezetéstechnikai cégek, és a rendőrség is jelen volt – és mint tavaly, idén is sok hirességgel, versenyzővel is talalkozhatunk.

Idén én egy picit szelektiven nézegettem a Carol Nash MCN London Motorcycle Show látványosságait, alapvetően a sport motorokra fókuszáltam, de csináltam pár fotót nektek más kategóriákrol is.

Kezdjük a nagyokkal, és az újdonságokkal

A Honda idén erős hangsúlyt helyezett az új CBR650r modellre, ami gyakorlatilag az új (két éves) Fireblade kistestvére, legalábbis megjelenésre. A 600-700 cm3 között egyébként mind a Yamaha, mind a Kawasaki, mind a Norton extra köröket futott idén.

carole nash mcn london motorcycle show 2019 10A Honda másik érdekes újdonsága az új Africa Twin – bevallom arra nem sok időm jutott, de érdemes utánaolvasni az újításnak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az új 600 cm3-es modellekről

 

Kövesd Hajnit a közösségi oldalakon!

instagram icon

dawn_in_london

instagram icon

@Hannah07864963

A fent emlitett Honda mellett a nekem különösen kedves R6 is megújult. Könnyebb, kompakt kiszerelést kapott, külön funkciókat tudsz rajta kiválasztani, ami az ABS működését segiti, fékezési távolság stb. Ez egyébként az új Ninján is van: race mode, wet road mode stb.
Habár az R6 alapvetően egy versenypályára teremtett motor – talán a legnépszerűbb trackbike errefelé – sokkal előnyösebb és kényelmesebb mint az új 636 Ninja. A Yamaha másik – nekem szerelem első látásra – érdekes darabja az új MT10SP picit olyan mint egy transzformersz, de nem kell tőle félni, nem harap. Nagyon könnyű a méreteihez képest.

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

dawn_in_london

Kövesd Hajnit a közösségi oldalakon! Megtalálod őt hanna_in_wonderland néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük