EseményekMotorkiállítás

A sportmotorokra fókuszálva – Carol Nash MCN London Motorcycle Show

carole nash mcn london motorcycle show 2019 13Azt hiszem, az új Ninja 636 sikerült a legérdekesebbre, a napokban próbáltam ki egy boltban. Amig a többi 600-as motor lassan, de biztosan veszit a első részből és karcsúsodik az eleje, a Kawasaki nem hajlandó ebből engedni sem a 600- sem pedig az 1000 cm3-es sportmotoroknál.

A picit furcsa, új 636 azért érdekes, mert a motor orra egy szintben van az első kerékkel. Mig általában az első kerék kicsit előrébb van, valamiért az új modelen ez egy szintbe került. Hogy ez mit jelent balance és koordinálási szempontból, az majd gondolom kiderül a versenyeken, de mindenképpen érdekes megoldás.

A várva-várt “superlight”

Nagyon remélem, hogy a Norton Superlight valahogy teret kap az idei versenyeken, mert azt hiszem hogy game changer lesz a 600 cm3-esek között. Miért? Egyszerü: nagyon könnyű! Nem tudni pontosan, mit csináltak a fiúk a Nortonnál, de összeraktak egy gyors 600 cm3-es motort, aminek a súlya nem több, mint egy 125 cm3-es motoré.

Ez óriási előnyt biztosit neki. Nagyon kiváncsi leszek az első eredmenyekre, de már most egyertelmű, hogy a Norton idén is odatette magát, és letettek egy olyan motort az asztalra, amire érdemes lesz odafigyelni. Iszonyúan gyors gép lesz az utakon, hiszen alapból mínusz 50 kg-mal indít.

carole nash mcn london motorcycle show 2019 1Az 1000 cm3-esek között a nagy vizet kavart új BMW-t is megnéztem. Hát nem tudom csajok… nekem a tavalyi jobban tetszik. Lehet rám dobálni a követ, de ez a szin, ez a borítás nagyon nem BMW-nek való. A müanyag boritás, annyira elrontotta az összhatást, egy dögös karbon boritás sokkal jobban megdobogtatta volna a szivem. Nekem az idei év kiábrándulása volt.

Az én szerelmem…

Még több kép a galériában

Bevallom, az új R6 nagyon tetszett, de a tavalyi évhez hasonlóan idén is – már egy kicsit tapasztaltabban – raültem a ZX10RR modellre. Már tavaly is éreztem a szivdobbanást, és idén sem csalódtam: nagyon a kezem alá való. Az egyedüli dolog, ami jobban tetszett a tavalyiban az a szine… tudom, tudom dehát kérem nők vagyunk!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A custom made motorok és a klaszik motorok között is volt pár figyelemre mélto, de nem is tartalak fel titeket irány a galleria!

carole nash mcn london motorcycle show 2019 17

Páros motoros karkötők a CsamShopban

dawn_in_london

Kövesd Hajnit a közösségi oldalakon! Megtalálod őt hanna_in_wonderland néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük