Házi barkácsKiemeltMotorokMotorozás

Vágjunk bele – Szélvédő módosítás házilag VIDEÓVAL!

plexi vagas 15Valószínűleg nagyon elenyésző azon esetek száma, amikor egy motor tulajdonosa azt mondja egy szélvédőre, hogy túl magas. Aki ilyen kényelmi elemmel ellátott motort vesz, az örül, ha az megvédi őt az elemektől, és nem akar kevesebb luxust, mint ami van.

Azonban, ha a te motorod új szerzemény, és túl magas a szélvédője – elterjedtebb nevén plexi, ami nem mindig pontos meghatározás, mivel az anyaga pl. lehet polikarbonát is – akkor több kellemetlenséget fog okozni, mint azt várnád.

Fontos szempont, hogy egyenes háttal ülve – itt a sportmotorosok nyugodtan be is fejezhetik a cikk olvasását – épp át tudj látni a szélvédő felső pereme felett kényelmesen. Ha ez nem megy, akkor készülj fel arra, hogy esőben közlekedve életveszélyben fogod érezni magad attól, hogy fogalmad sem lesz, mi zajlik előtted.

Igaz ez arra az esetre is, ha tele van bogárral, vagy csak simán koszos, esetleg már annyira karcos, opálosra elszíneződött, hogy nem látsz át rajta rendesen. Utóbbi esetben csereérett, de ha nem karcos, akkor cserélni, vagy nyesni kell.

Még több házi barkács

Te okos vagy, és nem szeretnél idő előtt meghalni, így megkurtítod a szélvédőt egy picit. A legjobb persze az lenne, ha vennél egy alacsonyabbat, de mivel költséghatékony megoldást választasz, inkább a régit alakítod át olyanra, amilyet szeretnél.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nem ördögtől való ez a gondolat, viszonylag könnyen kivitelezhető, de vannak veszélyei. Ehhez a mókához adunk némi tanácsot a továbbiakban.

Ha érdekel, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük