EseményekKiemeltMotoros találkozó

Innen sok pozitív energiával térhet haza az ember: Condors MC Motoros Találkozó Jászboldogháza 2023

Condors MC Motoros Találkozó Jászboldogháza 2023Világ életemben az a fajta ember voltam, aki nem tudott elmenni úgy egy motoros találkozóra, hogy amint leverte a sátrat, belesüppedt a kis székébe – vagy lecövekelt a sörsátorban – elcsürcsölgetett néhány bambit és onnan “tombolta” végig azt. Én olyan vagyok, mint a P. Mobil nóta: Örökmozgó. (Kár, hogy ők nem léptek fel.)

Jászboldogázán, 2023. május 12-14-én volt a Condors MC (Keselyűk) által rendezett motoros találkozó. Mint minden évben ez alkalommal sem maradhatott el a 0. nap (május 11. csütörtök, fellépők: LNT, Kötelék). Ezen én nem vettem részt, de kora délután közeli otttartózkodásom miatt elkocsikáztam a sátramat elhelyezni, ezáltal biztosítani a helyet a fák árnyékában (igaz nem igazán kellett bújkálni a nap elől, az eső elől annál inkább.)

Erre természetesen előre kivett szabadsággal készültem, így nem kellett a munka rohanásából elindulni, kapkodni. Volt idő összepakolni, felmálházni a motort, de sajnos az eső közbeszólt. Annyiban változott a menet, hogy esőben motoroztam. Milyen áldás volt, hogy a sátrat már csütörtökön felállítottam.

Időpontra kellett mennem, ugyanis szerettem volna részt venni a pénteken megtartott véradáson is, ami különösen kecsegtető volt, hiszen a szokásos “jutalmakon” kívül (csoki, ásványvíz, étkezési utalvány), egy egész hétvégés belépő árát vissza lehetett nyerni, sorsolás útján. Nem nyertem vissza, de az, hogy sikeresen le tudtam adni a vérem nagyon feldobott. Pláne az, hogy nem ájultam be.

Mire berendezkedtem, elrendeztem magam körül a holmimat, a motort, valamint az első barátok üdvözlésén is túl voltam, szinte már el is kezdődött az első koncert, melyet a Meteor nevű zenekar kezdett. Olyan nagy zenekarok is felléptek, mint a Karthago, Ossian, Lord valamint a zúzdásabb rock kedvelői is találtak fülüknek valót a Rómeó Vérzik és a Depresszió személyében. További fellépők voltak még: Rockin’RockCats, Ramses, Dogs, Midller.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nézd meg, hol lesz legközelebb motoros találkozó!

Nálam a motoros találkozók, koncertek azok az alkalmak, amikor fogyasztok alkoholt, persze csínján, mert sajnos (vagy inkább nem sajnos) megtapasztaltam milyen az, amikor nagyon csúnyán elveszti az ember lánya az önkontrollt és csúnya állapotba kerül emiatt. Szóval a határaimat ismerve alkoholizáltam. A felszabadult lelkemet ez még jobban felszabadította.

A koncertek közötti szünetekben is remekül helyt álltak a kivonult vendéglátó egységek, akik kiszolgálták minden jóval a szomjas és éhes szájakat.

A hétvége során számos új ismerettség született, régebbiek felelevenítése is folyt sok beszélgetéssel, valamint örvendezés olyan embereknek, akikkel virtuálisan már sikerült kommunikálni, de élőben még nem.

condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 09 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 05 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 10 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 2 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 17 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 02 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 3 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 04 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 12 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 1 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 08 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 14 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 03 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 01 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 07 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 11 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 13 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 15 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 16 condors mc motoros talalkozo jaszboldoghaza 2023 06

Persze számos szép motor is volt a találkozó helyszínén, de én csak a márka/típus társak paripáit csodáltam meg tüzetesebben.

Én bátran ajánlom mindenkinek, hogy vegyenek részt ezen az eseményen, mert innen – még ha adódik is negatív élmény – sok pozitív energiával térhet haza mindenki.

Az időjárás, bár majd egy napot kegyesebb volt, sajnos a hazaút is nedvesre sikeredett, ugyanis mire összepakoltam a holmimat – amit nagy nehezen sikerült rávarázsolnom a motorra (minek vittem ennyi cuccot!?, valamint a szükséges regenerációs gyakorlatokkal is meg voltam (kávé, folyadékbevitel, séta), – eleredt az a fránya eső megint. Csak súgva írom, nincs esőruhám…

Végszóként kiemelném a remek szervezést, kivitelezést megvalósító Keselyűket, és akik segítették, hogy ez a remek esemény megvalósulhasson.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük