HírekMotorbemutatóMotorok

A nagy fehér cápa: Harley-Davidson CVO Road Glide 2020

harley davidson cvo road glide 2020 5Az új CVO Road Glide a stílus, a teljesítmény és a technológia házasságából született. A Harley-Davidson limitált gyártású, szuper prémium minőségű motorkerékpárjainak legújabb tagja.

Egy rendkívüli túramotorban egyesíti a kiváló minőséget, a szenzációs teljesítményt és a fantasztikus motorozási élményt.

CVO Road Glide új funkciói:

 • H-D™ Connect
 • Reflex™ Defensive Rider Systems
 • Fűtött Kahuna™ Collection markolatok, hozzá illő Kahuna kezelőszervekkel
 • Boom!™ Audio 30K Bluetooth® headset
 • Ültetett profilú üzemanyagtartály-konzol világító CVO™ logóval.
 • Premium Sand Dune egyszínű fényezés gyöngybevonattal, valamint Smoked Satin Chrome, Gloss Black és Black Onyx fényezéssel tarkított grafikákkal. Az első és a hátsó kerekek Gloss Black / Smoked Satin fényezést kaptak. A Heavy Breather légszűrő Gloss Black színű.

CVO Road Glide legfontosabb tulajdonságai:

Az 53 cm-es első és a 46 cm-es hátsó kerekek és a Knockout osztott hétküllős felnik laza, könnyed megjelenést biztosítanak. A szinte az abroncsba olvadó küllők külön vizuális élményt jelentenek. Ez a valaha volt egyetlen, Harley-Davidson Touring modellre szerelt 53 cm-es első kerék.

harley davidson cvo road glide 2020 2A Road Glide vázra szerelt cápaorrú fejidom szélcsatorna-tesztekkel kifejlesztett világszínvonalú aerodinamikát biztosít a minden szempontból kényelmes motorozáshoz. Hármas Slipstream légterelő megváltoztatja a fejidom mögötti légáramlást, ezáltal csökkenti a menetszél okozta sisak vibrációs hatást. A fejidom kettős Daymaker LED-fényszórót ölel körül, amely kivló útmegvilágítást biztosít a legsötétebb utakon is.

 • Az oldaldobozokat egy érintéssel lehet bezárni és kinyitni.
 • A nagy teljesítményű Screamin’ Eagle® Heavy Breather légszűrő optimális levegőáramot biztosít a motorblokk számára és merész hot rod stílust kölcsönöz neki.
 • Vezeték nélküli bluetooth headset
 • Új CVO motorkerékpár-technológia
 • H-D™ Connect
 • A H-D™ Connect egy előfizetéses alapú mobiltelefonos összeköttetést biztosít a motoros és motorja között a Harley-Davidson® App segítségével.
 • Reflex™ Defensive Rider Systems (RDRS)

harley davidson cvo road glide 2020 4A Reflex™ Defensive Rider System (RDRS) a motorkerékpár teljesítménye, a gyorsulás, lassítás és fékezés során elérhető gumitapadás közötti kapcsolat megteremtésére tervezett, a legmodernebb vázkontrollt, fékkontrollt és meghajtáskontrollt alkalmazó technológiák új együttese.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Vezeték nélküli headset

A CVO Road Glide egyedülálló Boom! Box™ Audio 30K Bluetooth® headset vezeték nélküli kapcsolodást biztosít a Boom! Box™ GTS infotainment rendszerhez. Az új headset a legújabb vezeték nélküli kommunikációs technológiával működik: ez a Mesh Intercom™ Network. Ez a protokoll automatikusan tud kapcsolódni szinte korlátlan számú motoroshoz publikus üzemmódban.

harley davidson cvo road glide 2020 6A headset privát üzemmódban max. 16 motorossal tud egyszerre kapcsolatot teremteni max. 8 km-es körzetben, és ugyanazok a funkciók elérhetők vele, mint egy vezetékes headsettel (CB, mobil, navigációs szolgáltatás, rádió és audio, mindezt hangvezérléssel), valamint a Boom!™ Box GTS Apple Carplay® mikrofonra vonatkozó előírásait is teljesíti. Gyorstöltés funkcióval 20 perc alatt akár öt órányi beszédidőt tudunk feltölteni.

Boom! Box GTS és Premium Boom!™ Audio

A CVO Road Glide modellben (a fejidomban és az oldaldobozokban elrejtett) négy darab duplán erősített Boom!™ Stage II hangszórót meghajtó Boom! Box™ GTS infotainment rendszert használhatsz, amelyben csatornánként 150 watt érkezik a két különálló 300 wattos erősítőből, amely így összesen 600 wattnyi teljesítményt jelent. További tulajdonságok a fejlett navigációs rendszer, az Apple CarPlay®-kompatibilitás, a személyre szabhatóság, valamint a Harley-Davidson App integrációja. A teljes rendszer érintőképernyőn, a motorkerékpár kézi kezelőszervein keresztül ill. hangvezérléssel is irányítható.

harley davidson cvo road glide 2020 7Különleges Milwaukee-Eight 117 teljesítmény

A Harley-Davidsonnál elérhető legnagyobb hengerűrtartalommal ellátott, gyárilag felszerelt motorblokk, a Milwaukee-Eight 117 (117 CID; 1923 cm3) 170 Nm-es forgatónyomaték leadására képes.

A CVO Road Glide a Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO) 2020-as kollekciójában a CVO Tri Glide®, a CVO Limited, és a CVO Street Glide® modellek mellett sorakozik fel.

harley davidson cvo road glide 2020 3

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük