EseményekHírek

Pénteken búcsúztatjuk a motoros balesetben elhunyt Petrát

Lipusz Petra Temetése 2022. június 24.

Kicsivel kevesebb, mint egy hónap telt el azóta, hogy Lipusz Petra szörnyű motoros balesetet szenvedett Buapesten. Mivel Petra vérbeli motoros volt, a család és a barátok úgy döntöttek, hogy motoros búcsúztatót tartanak neki 2022. június 24-én a csepeli temetőben.

Sajnos még mindig nem lehet tudni, mi is történt pontosan azon a napon, amikor Petra és párja együtt motoroztak a 6-os út fővárosi szakaszán. A szemtanúk elmondása szerint Petra hirtelen fékezett majd elvesztette uralmát a Suzuki GSX-R 600-as motorkerékpáraja felett és ez végzetes, halálos kimenetelű balesethez vezetett. A feltételezések szerint túl gyorsan ment, de tapasztalt motoros volt, ezért mindenki döbbenten áll a történtek előtt.

Petra barátai és a családja méltóképpen szeretnék elbúcsúztatni a 28 éves motoros lányt, így motoros megemlékezést szerveznek.

Idézet a Facebook eseményből: 

“Kedves Rokonok, Barátok, hozzátartozók!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mindenki aki motoros részvétet szeretne nyilvánítani, várjuk 2022.06.24-én a Szigetszentmiklósi Auchan parkolójában. (M0 mellett van rögtön, így aki messzebbről érkezik, annak is könnyen megközelíthető helyszín.)

Érkezni 12:30-től 13:30-ig bezárólag lehetséges.

13:30-kor együtt indulunk át a csepeli temető parkolójába, ahol végső búcsút veszünk tőle…

A ceremónia hivatalosan 14:15-kor kezdődik, a ceremóniamesterrel és az illetékesekkel jelenleg még egyezkedés folyik azzal kapcsolatban, hogy néhány motorral beálljunk a ceremónia helyszín közvetlen közelébe.

Mivel ez korlátozott létszámban lehetséges (ha lehetséges), így csak a közeli hozzátartozók számára tudjuk ezt biztosítani.

A többiek a temető előtti parkolóban tudnak megállni motorkerékpárjukkal.

Kérek Mindenkit, megfelelő védőfelszerelésben érkezzen, a közúti szabályokat figyelembe véve. Figyeljünk egymásra, vigyázzunk egymásra!

Köszönöm Mindenkinek!”

Ismét elment egy motoros lány: Nyugodj békében Petra!

Egy ilyen fiatal lélek elvesztése mindig fájdalmas, de remélem, Petra már az égi országúton, gyönyörű helyeken motorozik!

Ha nem is tudsz elmenni a megemlékezésre, gyújts neki egy gyertyát!

 

Címlapfotó: Instagram

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük