EseményekKiemeltMotoros találkozó

Emlékestet rendeznek a barátai a kerepesi úti motoros baleset halálos áldozatának. Segíts te is az árván maradt kislányának!

Bakos Elisabeta Eli emlékest 2023 július 7.Segítsünk együtt a kerepesi úti halálos motorbaleset áldozatának árván maradt kislányának! A Geronimo MC gyűjtést szervez, te is adakozhatsz.

“2023. június 23-án 15 óra 50 perc körül egy motoros egy tűzcsapnak ütközött Budapest VIII. kerületében, a Kerepesi úton. A motort vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.” – írta a rideg tényeket a police.hu múlt pénteken, és az internet népe azt gondolta, hogy a Harley-Davidson fesztiválra érkező motorosok randalíroztak. Pedig B. Elisabeta “Eli” munkából tartott haza 12 éves kislányához, amikor a végzetes baleset történt.

Motoros barátai, a Geronimo MC tagjai adománygyűjtő emlékestet szerveznek 2023 július 7-én budapesti klubházukban Eli árván maradt kislánya számára. Gyere el te is!

Bakos Elisabeta Eli emlékest 2023 július 7.Sziasztok !
Szeretnélek meghívni benneteket jövőhéten pénteken (07.07-én) megrendezésre kerülő motoros jó barátunk B. Elisabeta “Eli” emlék estjére.
Eli 06.23-án pénteken munkából hazamenet tragikus motorbalesetben életét vesztette. Rengetegen ismertük Őt, szerettük Őt, régóta tagja volt ennek a zárt, de nem kicsi közösségnek.
12-éves kislánya árván maradt utána, az Ő javára szeretnénk ezen az esten gyűjtést szervezni a helyszínen illetve létrehoztunk egy számlát a nevére, melyre bárki ha akar és tud Neki segíteni adománnyal az megteheti, köszönjük. Rengeteg felajánlás érkezett már, ezeket is nagyon köszönjük.
Az Édesanyját nem tudjuk Neki vissza adni, de talán a felnőtté válása kezdetét megtudjuk neki könnyíteni.
Ez volna a cél.
Szívesen látunk mindenkit, aki ismerte, szerette Elit, vagy csak a közösség tagjaként szeretne segíteni a kisleányán, akár a jelenlétével is, hiszen az est bevételei is a kislány megsegítésére erre a számlára kerülnek.
Számla adatai:
Számlatulajdonos neve: Groupama Biztosító Zrt.
Számlaszáma : 11794008-20071099-00000000
Közlemény rovatba feltüntetendő : 4225AA721002035062306271346
Köszönjük!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük