fbpx
Hírek

Szavazz a legszexibb tűzoltóra!

tuzolto szavazasMár tegnap reggel óta lehet szavazni, hogy ki legyen az a szerencsés tűzoltó, aki a CsaM 2015-ös jótékonysági naptárának címlapján együtt szerepel majd a motoros csajokkal.

 

Közeledik a fotózás ideje, már megvolt a ruhapróba, és lassan eldől, hogy milyen motorok kerülnek a naptárba. Bár az eredeti terv szerint, minden motoros hölgy a saját motorján pózol majd a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók szertárában, végül a tűzoltós téma miatt előnyt élveznek a piros motorok.

Gyűlnek a támogatók is, akiknek listáját folyamatosan frissítjük a jótékonysági naptár oldalán. Lassan összegyűlik a szükséges összeg a nyomdaköltségre és a naptár előállítására.

Habár a naptár hónapjainak témáját a tűzoltók mindennapjainak történései adják majd, a korábbi évekhez hasonlóan a címlapon megjelenik majd a támogatott szervezet valamilyen formában. Ezúttal azt találtuk ki, hogy egy valódi tűzoltó pózol majd a csoportképen a motoros lányokkal. Hogy a rengeteg jóképű – és jótestű – tűzoltó közül ki legyen a szerencsés, aki a lenge öltözetű lányok koszorújában mosolyoghat majd a kamerába, szavazásra bocsájtjuk.

A jótékonysági naptár nyilvános facebook csoportjában már tegnap reggel óta lehet szavazni a bátor tűzoltókra. Szavazz te is, hogy melyik tűzlovagot látnád legszívesebben a naptárban! A szavazás 2014. november 3-án déli tizenkettőig tart.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x