HírekMotorokMotorozás

Ajándékozz egy cipősdoboznyi szeretetet az ElektroRider-rel!

ElektroRider karácsonyi cipősdoboz akcióAz idei évben az ElektroRider is részt vesz a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz gyűjtésében, melynek célja, hogy minél több hátrányos helyzetű gyermekek kaphasson karácsonyi ajándékot. Készíts össze te is egy cippősdoboznyi ajándékot!

Tudod mi az a cipősdoboz?

A cipősdoboz akció a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtése. A lényege, hogy keress egy jó állapotú dobozt (vagy többet), tegyél bele ajándékokat, és zárd le. Írd a tetejére, hogy kisfiúnak vagy kislánynak, és körülbelül hány évesnek szóló ajándékok vannak benne. A cipősdobozodat több helyen is leadhatod, többek között az ElektorRider szalonjában is Budapesten A III. kerületi Kunigunda útja 60. szám alatt.

Milyen ajándékot tehetsz bele?

Ezen az oldalon kaphatsz egy kis segítséget, hogy mi kerüljön a cipődobozba. Lányoknak és fiúknak külön-külön érdemes célzottan meggondolni, hogy mi kerüljön bele: játék, ápolási cikkek, ruházat vagy színes és egyéb írószerek. Mesekönyv, színezőkönyv, színező, társasjáték, labda vagy kocka, de lehet cukorka, nyalóka és keksz is.

Igazán szívhez szóló az az ötlet, ha veszel egy papírt vagy képeslapot, és pár sort írsz a „címzett”-nek, melyben kellemes ünnepeket kívánsz. A dobozba kerülő dolgokat nem szükséges külön becsomagolnod, viszont mindenképpen érdemes. Na nem csak a karácsonyi csomagolásra gondolunk, hiszen mindenki becsomagolt ajándékot szeret kapni.

Mostantól ElektroRider néven fut az elektromos motorok szakértője

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Figyelj arra is, hogy a dobozokat szállítani fogják egyik helyről a másikra, így ne felejts el kitöltő anyagok használni, hogy az ajándékok ne sérüljenek!

És hogy mivel várnak téged az ElekroRider-ben?

Minden csomag számít, ezért a segítségedet szeretnék megköszönni azzal, hogy az ElektroRider munkatársai által készített különleges, egyedi csoki csomagokkal várnak mindenkit. A bemutatóterem pedig karácsonyi hangulatban várja az adományozókat és a tesztvezetésre jelentkezőket.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük