HírekMotorokMotorozás

Mostantól ElektroRider néven fut az elektromos motorok szakértője

Új nevet kapott az ElektroRiderÓbudán van egy motorszalon, ahol csupa elektromos motorral és robogóval találkozhatunk. Nem csoda, hogy az ElektroRider az elmúlt évek során az elekromos motorok szakértője lett.

Tavasszal még ElektroBiker néven találkoztunk, amikor az E-Vibal robogót teszteltem. Később pedig volt egy átmeneti időszak, amikor hol így, hogy úgy utaltak rájuk. Amikor a Talaria Sting TL 3000 City teszt felkerült, én is megkaptam, hogy jó lenne, ha eldönteném, hogy mi a forgalmazó neve.

Most már elárulhatjuk, hogy – bár a cég neve nem változott, az továbbra is a Tiszta Energiák Kft.  – az elektromos mobilitási üzletág, ami immár Európa nagy részét lefedi, ElektroRider lett. A névváltoztatásra azért volt szükség, mert míg a névben szereplő “biker” inkább a kerékpárokra, addig a “rider” szó a motorkerékpárokra utal.

A névváltoztatással egyidőben a név egy Európa szerte levédett márkanév és védjegy lett, ami azzal is jár, hogy az arculat is megváltozott kicsit. Ahogy Pavuk Attila az ElekroRider üzletvezetője elmondta, a fiatalos megjelenés sokkal alkalmasabbá teszi a márkát a közösségi platformokon való megjelenésre.Új nevet kapott az ElektroRider

Szintén a névváltással nagyjából egy időben történt, hogy bevezettek egy modern ügyfél-irányítási rendszert, mely segítségével hatékonyabban kezelhetőek az ügyfélkapcsolatok és az értékesítés. A vásárlók könnyen és egyszerűen jutnak el kollegáinkhoz kérdéseikkel, vagy jelentkeznek be szervizbe.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Hogy te is a saját szemeddel láthatsd, ellátogattam az ElekroRider üzeltébe. Nézd meg a beszélgetést!

A szolgáltatások köre ezen kívül egy digitális finanszírozási rendszerrel is bővült az instacash-nek közönhetően. Az együttműködésnek köszönhetően az ügyfelek biztonságosan, pár perc alatt megvásárolhatják a kiszemelt elektromos kétkerekűt, ráadásul mindezt környezettudatosan!

Ami nem változott

Az ElektroRider megtartotta azokat az értékeket, amelyek miatt a cég mindig is sikeres volt. Magyarországi piacvezetőként a legmagasabb szintű szakértelemmel állnak minden érdeklődő rendelkezésére. Több éves tapasztalatuk alapján olyan termékpalettát alakítottak ki, amelyben az elektromos motorkerékpár-gyártás legjobban használható termékei találhatóak meg.

Új nevet kapott az ElektroRider

Az ElektroRidernél forgalmazott márkák többek között a Sur-Ron, a Tromox, a Talaria, a Silence, a Daytona, az N-Moto, amelyeket előzetes bejelentkezés esetén ki is lehet próbálni a szalonban vagy a szervezett tesztnapokon.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük