EseményekHírekKultúraMotoros könyvMotoros túra

Új könyv motoros túrázóknak

motoros turazas konyv 1 2 szimcsak attila rhino toursDecember elején jön ki a nyomdából Szimcsák Attila és Dobos Zoltán új könyve, a Motoros Túrázás második része, amelyben tovább kalandoznak Európa útjain.

Már nálunk is megrendelheted azt a könyvet, amelyet Szimiék hosszú évek motoros túratapasztalatai alapján írtak meg. A tervük nem csak az volt, hogy megemlékezzenk az érdekes kalandjaikról, hanem hogy segítséget nyújtsanak azoknak, akik még csak most vágnak neki Európa útjainak motorkerékpárral. 

Ha valaki ebben tud segíteni, az Szimi és Zoli, akik az elmúlt 20 évben több százezer kilométert tettek meg motoron és rendszeresen vezetnek túrákat kezdő és gyakorlott motorosoknak is. Persze a könyv nem egy lista arról, hogy hogy állj neki a szervezésnek és mit vigyél magaddal, hanem egy színes kalandok közé rejtett jó tanács gyűjtemény. 

Álljon itt a második kötet előszava: 

„Megőrültetek?! Könyvet kiadni 2017-ben? Már senki sem olvas könyvet, csak rövid, könnyen fogyasztható posztokat, vagy még azt sem!” – mondták sokan, amikor a könyves terveinkről beszélgettünk motoros barátainkkal.

És képzeljétek, eddig nyerésre állunk! Ma már kijelenthető, hogy a motorosok igenis olvasnak könyveket! Köszönjük minden lelkes olvasónknak, hogy kézbe vettétek az elmúlt 10 év motoros kalandjainak összefoglalását és tapasztalataink kivonatát! Minőségre törekedtünk, és a rengeteg pozitív visszajelzés alapján úgy néz ki, ez sikerült is. {tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}Azt hiszem egy jó kis motoros ajándékot hoztunk össze, ami sokáig ott lesz majd a könyvespolcokon,{/tweetme} ne adj Isten, a tanktáskákban.
A 2017-es túraszezonunk nagyon erősre sikeredett: sok túrán voltunk, szép élményeken, különös kalandokon vagyunk túl. Zolival többször összenéztünk egy-egy izgalmas nap végén és megállapítottuk, hogy ez a sztori is a második könyvünkbe kívánkozik. Ilyen volt például, amikor a Katalán túránkon hosszas egyeztetések után, tüntetők barikádjain átkelve próbáltunk eljutni Barcelonába, vagy amikor (visszatérve a gyökerekhez) talpig bőrszerkóban, szarrá ázva álltunk Mariazell főterén.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Második „gyermekünk”, amit épp a kezedben tartasz, már kevesebb vajúdással jött világra. Vágj bele – még ha csak gondolatban is – újabb Európai kalandokba velünk! Olvasás közben éld át, vagy tervezd meg a saját küldetésedet! Ha most kezded a „szakmát”, ezen könyvek elolvasásával egy sor kellemetlen élményt spórolhatsz meg, elméleti rutint szerezhetsz, kvázi, éveket okosodhatsz!

E-mail fiókunk mindig nyitva áll, bármilyen ötletet, véleményt, dicsérő szót szívesen fogadunk!

Köszönjük, hogy olvasol minket! Béke!

Motoros üdvözlettel:

Szimi & Zomax

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük