fbpx

Ki kér egy kis Sűrített paradicsomot? Emelje fel a kezét!

perjes peter tamas nandorNo, nem igazából! Ez egy könyv. A kötet első része nemrég jelent meg, Buli van a túlvilágon címmel. Szerzőit pedig a rockzenei életből ismerhetjük.

A debreceni rock világ tagjai Perjés Péter (August Förster) és Tamás Nándor (Bearfood, Wyrfarkas, Crocodile Rock), közös produkciót hoztak létre, ugyanis együtt írták a könyvet.

A lira.hu-n a következőket olvashatjuk a Sűrített paradicsom első részéről:
„A szórakoztató regény a túlvilágon játszódik a Sűrített Paradicsom nevű szépségszalonban, ami egyben koktélbár is. Ide járnak szépülni, pletykálni a kóborló lelkek.

Tanúi lehetünk olyan találkozásoknak, ami a földi életsorán lehetetlen lett volna. A különböző korokban élt ismert énekesek, hadvezérek, költők, sportolók, színészek és még sokan mások, most érdekes párbeszédekbe, jelenetekbe keverednek a bárpultnál vagy éppen a hajszárító búra alatt.

Ebben az időtlen térben Julius Ceasar, lazán összefut Agatha Christievel, Adold Hitler Muhammad Alival vagy John Lennon a gyilkosával, Mark Chapman-nel.”

A 10 fejezetből álló szerzemény igazán abszurd világot tár a szemeink elé. Sőt, a szerzők nem elégedtek meg ám pusztán a könyvvel, hiszen úgy írták meg, hogy a későbbiekben akár színpadi darab vagy filmsorozat is készülhessen belőle.

Forrás: rockbook.hu; lira.hu
Fotók: naplo.hu, lira.hu

perjes peter tamas nandor buli van a tulvilagon

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Peyton

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x