CsajokTetkó a csajokon

Aki tetoválással ünnepelte válását

full-body-tattooJacqui Moore 41 éves, kétgyermekes hölgy, akinek testét 85 százalékban tetoválások borítják. A tetoválások valójában életének új fejezetét jelzik, amely 2003-ban, válásával köszöntött be.

Szóval, Jacqui elvált Martintól és szinte azonnal bevonult egy tetoválóstúdióba. Nem mondhatni, hogy sokáig volt egyedülálló, mert ahogy betoppant, megpillantotta az ott dolgozó Andreas „Curly” Moore-t, és azonnal heves szerelem gyulladt a szívében. Érzelmei viszonzásra találtak.

Talán ennek köszönhető, hogy az eredetileg kicsire tervezett tetoválás az elmúlt nyolc év során hatalmasra növekedett. Csak a bal hónalja, a jobb lába, és arca nagyobb hányada maradt viszonylag „ábramentes”.

Curly, aki szintén „egészalakos” tetoválással büszkélkedhet, dönt arról, hogy mi is kerüljön Jacqui testére. Senki se gondolja, hogy ez a huncutság aprópénzbe kerül. Bár Curly természetesen nem számol fel munkadíjat, becslése szerint a végleges mű 22.000 dollárt ér majd.

 full-body-tattoo2

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük