fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Könyv a Tankcsapdáról

altTele a tankot címmel, 12 év történetét mondja el a kiadvány, a debreceni zenekarról.

A Tankcsapda-fotókkal gazdagon illusztrált kötet, 2012. május 21-én jelent meg. A könyv a Tankcsapda Lukács-Cseresznye-Fejes “korszakát” (2000-2011) mutatja be és zárja is le egyben, több mint ezer, túlnyomó részben eddig sehol nem publikált fotó kíséretében, 468 oldalon keresztül.

 

 

Az elmúlt 12 év legfontosabb momentumai mellett, nagyon sok exkluzív információ, idézet szerepel a debreceni zenekarról. Az olvasó átélheti az évek alatt elért sikereket, kudarcokat nem csak a zenekar, hanem a mellettük dolgozó stáb tagjainak szemszögéből is.

A backstage képekkel gazdagon illusztrált könyvből az is kiderül, hogy hogyan éli mindennapjait a csapat utazás közben, a turnéállomásokon, a szállodákban. De kiderül az is, hogyan épül fel egy koncert; hogyan készül egy-egy album, videoklip, és mit gondolnak a Tankcsapdáról az újságírók, a rajongók, a blogok és bloggerek.

A Tele a tankot egy bónusz DVD kíséretében látott napvilágot. A DVD-melléklet önmagában is kuriózum, hiszen ez az eddig kiadatlan koncertfelvétel a zenekar 2009-es tavaszi “Nem hagylak el” turnéjának budapesti, Diesel-klubban rögzített teljes anyagát, 27 klasszikus Tankcsapda-dalt tartalmaz. A könyv kizárólag a MOL- kutakon kapható.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x