KultúraMotoros könyv

Könyv a Tankcsapdáról

altTele a tankot címmel, 12 év történetét mondja el a kiadvány, a debreceni zenekarról.

A Tankcsapda-fotókkal gazdagon illusztrált kötet, 2012. május 21-én jelent meg. A könyv a Tankcsapda Lukács-Cseresznye-Fejes “korszakát” (2000-2011) mutatja be és zárja is le egyben, több mint ezer, túlnyomó részben eddig sehol nem publikált fotó kíséretében, 468 oldalon keresztül.

 

 

Az elmúlt 12 év legfontosabb momentumai mellett, nagyon sok exkluzív információ, idézet szerepel a debreceni zenekarról. Az olvasó átélheti az évek alatt elért sikereket, kudarcokat nem csak a zenekar, hanem a mellettük dolgozó stáb tagjainak szemszögéből is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A backstage képekkel gazdagon illusztrált könyvből az is kiderül, hogy hogyan éli mindennapjait a csapat utazás közben, a turnéállomásokon, a szállodákban. De kiderül az is, hogyan épül fel egy koncert; hogyan készül egy-egy album, videoklip, és mit gondolnak a Tankcsapdáról az újságírók, a rajongók, a blogok és bloggerek.

A Tele a tankot egy bónusz DVD kíséretében látott napvilágot. A DVD-melléklet önmagában is kuriózum, hiszen ez az eddig kiadatlan koncertfelvétel a zenekar 2009-es tavaszi “Nem hagylak el” turnéjának budapesti, Diesel-klubban rögzített teljes anyagát, 27 klasszikus Tankcsapda-dalt tartalmaz. A könyv kizárólag a MOL- kutakon kapható.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük