CsajokMotoros csajok

Vásárolj a CsamShop-ban 15% kedvezménnyel a Nemzetközi Nőnap alkalmából

CsamShop nőnapi kuponakció Csajok a motoron női motoros pólóKitört a tavasz, és ahogy az lenni szokott, március elején a nemzetközi nőnap alkalmából sok-sok virág fogy világszerte. Pedig nem csak a virágnak örülhet egy motoros csaj. Olvasd el, hogy még minek, és azután nézz körül a webáruházunkban is!Túl gyorsan telik az idő. Még csak most volt karácsony, amikor a család és a barátok elhalmozzák egymást ajándékokkal. Most meg már hét ágra süt a nap és csiripelnek a madarak. Ez eltéveszthetetlen jele annak, hogy végre itt a tavasz és vele együtt a nőnap.

Motoros nőként az első gondolatom ilyenkor az, ami anyák napján is általában. Most az egyszer mindenki hagyjon békén, végre legyen egy nap, amikor azt csinálhatok, amit csak akarok. Ne kelljen főzni-mosni-takarítani és főképp had menjek el motorozni.

Most a COVID-19 egy éves évfordulójának környékén, úgy gondolom mindenki mindennél jobban vágyik már a szabadságra, kikapcsolódásra, kimozdulásra egyedül vagy a barátokkal, attól függően, hogy hányan vannak összezárva immár egy éve egy lakásba.

Mi négyen.

Félreértés ne essék, imádom a családomat. Szeretem a férjem és a gyerekeimet is. Viszont nagyon szeretek egyedül lenni is. Csendben. Gondolkodni, olvasni, csavarogni, filmet nézni (most ez hiányzik legkevésbé, mert a többinek a hiányát ezzel pótolom már egy éve). És szeretnék találkozni a barátaimmal.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A motorozás szerencsére mindig kikapcsol, és arról még nem vagyunk letiltva teljesen. Eltekintve attól, hogy még csak most múlt el a tél, tehát a bezártságban is bezárta a motorokat. Nem mondom, hogy már semmi nem tart vissza, mert a motor még ponyva alatt a garázsban, a gyerekeket meg nem lehet elvinni a nagymamához hétvégén, de majdcsak megoldjuk ezt is.

Hogy mit szeretnék nőnapra?

Azt, hogy a többi motoros csajjal bandázhassak már végre. Túrázhassunk, csacsoghassunk, kiülhessünk egy étterem teraszára, vagy elmehessünk egy koncertre vagy lassan már bárhova. Gondolom ezzel a vágyammal nem vagyok egyedül.

De most jön a nőnap, és ezért addig is, amíg végre újra találkozhatunk, megajándékozlak egy 15%-os kuponnal a CsamShop-ba. Frissítsd fel a ruhatárad, ajándékozd meg magad, vagy ajándékozz meg másokat!

A kupont a webshopunk minden termékére felhasználhatod, kivéve a már egyébként is akciós termékeket. Van, amelyik még ennél is jobban le van akciózva. A kupont 2021. március 14 éjfélig tudod felhasználni.

Ha minden jól megy, a Nemzetközi Női Motoros Napon május 1-én már személyesen is találkozhatunk, és akkor jöhet mindenki a Csajok a motoron pólójában!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük