CsajokKiemelt

Jótékonysági motoros naptár az árvízkárosultak javára

csam 2011 naptar boritoMég a hideg tavaszi napokon merült fel a saját motoros naptár ötlete a Csajokamotoron.hu fórumán.

Eredetileg csak saját használatra készült volna, ki-ki a családját, a szeretteit szerette volna meglepni vele. Aztán jött az országos özönvíz, és a lányok úgy gondolták, hogy a naptár elkészítésébe fektetett munkájukkal akár segíthetnének is azoknak, akik szerencsétlenül jártak.

A csajok a motoron alapvetően egy a motorozó nők számára létrehozott fórum, de azért nincsenek kitiltva az erősebb nem képviselői sem. A fórum számtalan témája között az „Y” kromoszómával rendelkezők is megtalálják az őket érintő/érdeklő témákat.

Az egyik nagyon kedvelt fórum a „szex-szex-szex”, hiszen egy nagyon is közérdekű és érdekes hobbiról esik itt szó. Itt mindenki szemezgethet a témák között, gyakoriak a képbeillesztések, amiről aztán minden arra járó elmondhatja a véleményét. Véleményük pedig a csajoknak mindig van.

csam 2011 naptar 12decemberPont a beillesztett „motoros nőket” ábrázoló fotók kapcsán született meg a gondolat, hogy készüljön egy olyan naptár, ahol az egyébként hivatásos modellként praktizáló, de a motorozáshoz egyáltalán nem értő lányok helyett valódi motoros lányok pózolnak a saját motorjaikon.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Csajokamotoron.hu országos ismertségének köszönhetően a fórum női tagjai közül hamar összegyűlt a 12 „modell” és azonnal akadt fotós (Yama), sminkes és fodrász (Kata és Móni) is.

Megkezdődött a szervezés, tervezgetés, hogy ki melyik hónapot vállalná el, hogyan kellene felöltözni, milyen kiegészítőkre lesz szükség.

Még több kép a naptárfotózásról a galériában!

Az ötlet megszületését hamarosan követte a megvalósítás, a lányok egy egész napot töltöttek a stúdióban. Végül elkészült egy naptár, amely 12 valódi ízig-vérig motoros lányt állít a kamera lencséje elé.

A lányok maguk is meglepődtek azon, hogy a profi szakemberek mit hoztak ki belőlük, így egyöntetű volt a döntés, hogy a jó ügy érdekében vállalják az arcukat – még ha némileg hiányos öltözékben is – a nyilvánosság előtt.

csam 2011 naptar 05majusA Jótékonysági Motoros Naptár eladásából befolyó összeggel egy árvízkárosult családot fogunk támogatni, akikhez szintén közvetlen kapcsolatot találtunk a fórum felhasználói között.

Ha szeretnél segíteni, a 2011-es naptárat megvásárolhatod a Csajokamotoron.hu webáruházában, illetve mostantól a nagyobb motoros rendezvényekre is igyekszünk eljuttatni. Legközelebb a siroki Hungarian Bike Weeken lehet majd megvásárolni 2010. július 27. és augusztus 1. között. Az összegyűlt pénz első részét várhatóan ősszel egy közös motoros túra keretében juttatjuk majd el a kiválasztott családnak, a második részlettel pedig karácsony környékén szeretnénk meglepni őket.

Segíts te is, és vásárold meg a naptárat mindössze 2500 Ft-ért! Mostantól pedig figyelj jobban oda a közlekedésnél, mert sosem tudhatod, hogy a piros lámpánál melléd guruló motoros, aki a protektorok és sisak alatt rejtőzik, nem szerepel-e a naptárban.

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük