Hírek

Motorosok Melindáért

melindazaro030Talán épp egy éve, hogy felfedeztük azt a honlapot, amelyen egy elkeseredett édesanya segélykiáltása olvasható. Kislánya, Melinda immár több mint 30 hónapja fekszik éber kómában egy súlyos motoros baleset következményeként. Marika ismét hozzánk fordult.

György Melindát 2005. szeptember 16-án súlyos motorbaleset érte. A fejsérülése következményeként azóta is kómában fekszik. Nyugdíjas édesanyja, Marika egyedül gondozza kislányát, miközben reménykedik mielőbbi felépülésében. Mivel jövedelme csekély, nagy szüksége van minden segítségre.

A tavalyi adománygyűjtő akciót sikerrel zártuk. A lelkes, motoros lányokból álló csapat 2007 tavaszán több helyszínen is gyűjtötte az adományokat Melinda gyógykezelésére. A zárórendezvényen egy egész komoly összeggel tudtunk hozzájárulni a beteg lány gyógyulásához. A motorosok adományainak köszönhetően Melinda többször is részt vehetett Sopronban egy mágnes kezelésen, és egy hónapig volt édesanyjával Budapesten az OPNI területén található hiperbar oxigén kezelésen.

A kezelések nem jártak látványos eredménnyel, de Melinda ízületei, izomzata azóta sokkal lazább, kómás állapotban ugyan, de sokkal éberebb lett. A nagy csoda, amire Marikával együtt mindannyian várunk, eddig még elmaradt, de ezek is jó eredmények egy állandóan fekvő betegnél. Mióta ismét otthon van, minden nap gyógytornász foglalkozik vele, akinek köszönhetően ez az állapot fenntartható.

Decemberben Melindánál elvégeztek egy shunt-korrekciós műtétet (a fejébe vezettek egy agyvizet elvezető szelepes katétert – shunt). Jelenleg pedig Marika egy kölni klinika válaszára vár azzal kapcsolatban, hogy ilyen állapotban el tudják-e végezni Melindán az őssejt beültetést, ami sok orvos szerint látványos eredménnyel kecsegtet. Jelenleg ehhez a műtéthez kérte a motorosok segítségét az édesanya.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Habár a csajok ismét szervezkednek, Marikának sikerült felvennie a kapcsolatot a Pirates Family MC-vel, akik már tavaly is segítettek. Őszi jótékonysági bulijuk bevételével szintén Melinda gyógykezeléséhez járultak hozzá. Ezúttal a motoros klub az adók 1%-ának összegyűjtésével szeretné támogatni Melinda családját.

Aki tehát eddig még nem nyilatkozott az adója 1%-áról, Melinda gyógyulásának érdekében a következő adószámot adja meg az adóbevallásán:

Fekete Horgony Motoros Egyesület
Adószám: 18353389-1-03.

Akinek az 1%-on kívül is módjában áll segíteni, bármikor megteheti, ha ír egy levelet Marikának, aki bankszámlaszámát e-mailben küldi majd el, de a szemfülesebbek megtalálják azt a segélykérő honlapon is.melindazaro1775

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük