Hírek

Segítsünk ismét a baleset következtében tolószékbe kényszerült Dobos Rékának!

dobos reka gyujtes 2A Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium Gyöngyös egyik legjobb szakgimnáziuma, régebbi nevén szakközépiskolája. A közgazdasági osztályban tanult Dobos Réka, aki 2014. december 24-én súlyos balesetet szenvedett, s úgy tűnik, egy életre lebénult, így tolószékben éli mindennapjait.

 

Több, mint 50 éve szakképzéssel foglalkozik az intézmény. Jelenleg is 700 tanulója van. Több szakmában folyik ágazati képzés: villamosipar-elektronikán, informatikán, gépészeten és közgazdaságtanon.

Dobos Réka családja a baleset óta nehéz körülmények között él. Mivel Réka nagyon kedves, mindig mosolygós tanítvány volt az iskolában, akire mindig örömmel pillantottak a tanárai és az iskolatársai, amikor „kétkeréken” megérkezett reggelenként a suli elé. Ennek 2014 végén vége szakadt. Óriási lelki erő és kitartás kellett ahhoz, hogy megtanuljon együtt élni a helyzetével.

Az iskola már akkor is segített neki és a családjának, amikor a baleset történt, de most ismét alkalmuk nyílt rá, hogy segíthessenek. Arra kérnek minden jószándékú, segítőkész embert, hogy most EGYÜTT SEGÍTSÜNK!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az intézmény jótékonysági árverést szervez Réka és családjának megsegítésére.

A következő tárgyakra lehet licitálni:

  • egy Dárdai Pál által aláírt EB-labdára
  • egy Dárdai Pál által aláírt Hertha mezre – mindkettő a Coca-Cola jóvoltából –
  • egy a Ferencváros első labdarúgó csapata által aláírt mezre
  • egy az MTK labdarúgó csapata által aláírt mezre.

Ezek megtekinthetőek a Facebookon a Segítsünk Rékának oldalon is. A befolyt összeget Rékának és családjának adják át.

Az árverés kezdete: 2016. október 28. péntek, az árverés vége: 2016. december 15.

A liciteket az andrea10@freemail.hu e-mail címre elküldött ajánlatban lehet megtenni a licitáló nevének és elérhetőségének megadásával, amit közzétessznek a fent említett oldalon is. Cégek és magánszemélyek is licitálhatnak! További információ: Hordós Andrea (igazgató helyettes – 06-30/347-1529 és Benyovszky Péter igazgató 06-37/505-105)

Minden segítséget és támogatást köszönettel vesznek, mert JÓT TENNI JÓ!


 

Továbbra is segíthetsz kupakgyűjtéssel Réka rehabilitációjában, illetve a rehabilitációs segédeszközök beszerzésében. A legközelebbi alkalom, amikor személyesen adhatod át az adományodat 2016. december 3-án lesz a Citadellán. További részleteket ezen a Facebbok oldalon találsz a gyűjtésről.

dobos reka-gyujtes 1dobos reka-gyujtes 3dobos reka-gyujtes 4dobos reka-gyujtes 5dobos reka-gyujtes 6

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük