EseményekKiemeltMotoros találkozó

Több helyen is felbukkannak a Motoros Mikulások idén

Motoros Mikulás felvonulások országszerte 2023

Több helyen is felbukkannak a Motoros Mikulások idén. Bár a lista biztos nem teljes, azért tettem egy kísérletet rá, hogy minél több motoros mikulás felvonulás időpontját és helszínét begyűjtsem. Mazsolázzatok!

A teljes, folyamatosan bővülő listát a motoros eseménynaptárunkban találod meg. Az ország minden részén lesz valami megmozdulás, sőt, mivel egy nap különböző időpontban kezdődnek, ha elég kemény vagy, akár többször is felvonulhatsz.

[wpdiscuz-feedback id=”5difk5v9fb” question=”Te tudod már, hogy melyik motoros mikiulás felvonuláson fogsz részt venni? Írd meg hozzászólásban! ” opened=”0″]Te tudod már, hogy melyik motoros mikiulás felvonuláson fogsz részt venni? Írd meg hozzászólásban! [/wpdiscuz-feedback]

2023. december 2.

 
[wpdiscuz-feedback id=”na2l7uxuzo” question=”Ha tudsz még olyan eseméynről, ami nem szerepel a listában, írd meg hozzászólásban!” opened=”0″]Ha tudsz még olyan eseméynről, ami nem szerepel a listában, írd meg hozzászólásban! [/wpdiscuz-feedback](Lassan jöhetnek a jövő évi motoros programok is!)
 
Remélem mindenki elég jó volt, hogy a piros alma és a mogyoró mellé virgács is jusson a mikuláscsomagba!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük