EseményekMotoros találkozó

Több mint száz motoros adakozott a Balázs motorra

csajok a motoron szezonzaro 2019 96Amikor egy hétvégére több szezonzáró buli is esik, akkor szervezőként nem lehetünk biztosak abban, hogy pont a mi rendezvényünket választják majd a motoros csajok. De a motorozásban az is a jó, hogy egy napba akár több szezonzáró meglátogatása is belefér.

Mikor Brigivel megbeszéltük, hogy tartunk egy közös Csajok a motoron és Help and Ride szezonbúcsúztató bulit, úgy választottuk ki a dátumot, hogy azon a hétévégén lehetőleg ne ütközzünk más rendezvénnyel. Persze ez elég esélytelen amúgy a szezonban, de most úgy tűnt, hogy az egyetlen konkurencia a Harley-Davidson szezonzárója, ami feltételezéseink szerint a potenciális résztvevőink számára nem annyira csábító, hogy amiatt ne jönnének el, így október 12-re esett a választásunk.

Egy héttel ezelőtt, mikor ismét rátekintettem a motoros eseménynaptárra, már meglepődve láttam, hogy majdnem ugyanannyi motoros program van erre a hétvégére is, mint bármelyik átlagos nyári hétvégén. Ráadásul a Motoros Huszárok is eltolták egy héttel a jótékonysági szezonzáró túrájukat, így már nem is voltam olyan biztos benne, hogy jól választottunk időpontot.

Amikor szombaton kilenc körül a pakolás kellős közepén megjelent az első motoros nő Dunaharasztiban a Zo-Moto telephelyén, akkor kezdett visszatérni a remény. A második vendég férfi volt, ő háromnegyed tízkor érkezett motorral. Ekkor azért már lehetett sejteni, hogy a motorosok be vannak sózva, hogy ebben a szép időben gurulhassanak valahova.

Az ad-hoc jelleggel hirtelen összecsapott rendezvényünk célja a csapatépítésen és a közösségformáláson kívül jótékonysági jelleggel is bírt. A Facebookon egy veszprémi anyuka felhívása keltette fel Brigi figyelmét, és ő javasolta, hogy segítsünk ismét a Magyar Mentőmotor Alapítványnak, gyűjtsünk mi is, hogy minél hamarabb összegyűljön a pénz a Balázs Motorra.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

csajok a motoron szezonzaro 2019 155Az alapítványt Porpáczy Richárd képviselte egy mentőmotorral, tőle lehetett kérdezni az alapítvány munkájáról és a mentőmotorokról is. Készséggel válaszolt mindenre, amikor pedig épp nem őt faggatta valaki, akkor körbejárt,  hoy megcsoodálja az összegyűlt motorokat.

Az OMV jóvoltából azok a motorosok, akik előre regisztráltak az eseményre, átvehették azt a motoros kedvezméynkártyát, amely a prémium üzemanyag árából 10 Ft kedvezményt biztosít literenként plusz 100 forint kedvezmény jár a kávéra a kártya felmutatóinak. A regisztráció mellé mindenki kapott egy 15% kedvezményre jogosító kupont az Interphone sisakkommunikációs rendszerekre, és aki a helyszínen igényelte a Help and Ride kulcstartóját, Brigi a helyszínen belegravírozta a baleset esetén értesítendő telefonszámot, így azonnal át is vehete azt.

csajok a motoron szezonzaro 2019 33A Safety Hungary rider trainere is nagy sikert aratott, bár inkább a fiatalabb korosztály brillírozott vele, míg a felnőttek a Big Bike Pub jóvoltából finom marhapörköltet falatozhattak.

Mielőtt még megfeledkeznék róla, természetesen a Csajok a motoron áruházának, a CsamShopnak a termékeit is meg lehetett vásárolni a helyszínen, hiszen mostanában igen kevés lehetőség adódott arra, hogy személyesen is me lehessen nézni felpróbálni a pólókat, pulóvereket.

A rendezvényen több mint száz motoros résztvevő volt, és a Magyar Mentőmotor Alapítványának urnáját elnézve a gyűjtésünk is sikeresen végződött, nagyon sokan nagyon bőkezűen adakoztak. A pontos összeget majd akkor tudom meg, amikor a doboz visszakerül az alapítványhoz, azonban Richárd elmondta, hogy úgy néz ki, hamarosan összegyűlik a pénz az új motorra, ami egy Honda lesz, de egy bőkezű adományozónak köszönhetően egy BMW-t is hamarosan mukába állítanak.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük