fbpx

Gyöngyi: mindegyik motoromat sajnáltam eladni

Kawa523 éves vagyok és Debrecenben lakom. A Debreceni Egyetemen végeztem, de jelenleg is tanuló vagyok, OKJ-s képzésben veszek részt. Amint a képeken is látszik, nagyon szeretek motorozni, ez a legnagyobb hobbim, sőt, majdhogynem a mindenem.

A motoros “pályafutásomat” egy 125-ös MZ TS-sel kezdtem . Ekkor voltam 17-18 éves. Ennek a motornak még sajnos nem voltak papírjai. De ezután jött úgymond a nagy áttörés, mert akkor lett egy ETZ 150-es motorom, na azt mire bepapíroztattam… De meglett a hála a sok utánajárkálásnak, meg a felújításának, mert ugyebár rengeted új cucc is kellett hozzá. Viszont ez a kis motor utána nagyon hálás lett, teljesen megbízhatóan működött, mindig indult, számíthattam rá.

Aztán szerettem volna egy nagyobbat, ekkor jött egy ETZ 250-es motor. A kicsit is meg akartam volna tartani, csak kellett az ára az új motorba, így bár fájt a szívem, mégis meg kellett válnom tőle. Én mindegyik motoromat sajnáltam eladni, meg hozzám nőttek.

A 250-essel is így volt, mondanom sem kell. Bár ez a motor néha okozott meglepetéseket (pl. amikor zuhogó esőben beázott, és leállt), akkor nem örültem neki, de összességében jó volt, bár egy vezetékelés rá fért volna, ha tovább is az enyém marad.

Gyöngyi profilja

Na de a legnagyobb: Kawasaki KLR 650. A kedvenc. Ebben aztán van erő, izmos “kis” gép. Túrázni vettük igazából, közösen a barátommal. Szerencsére ő is fanatikus, úgyhogy most a Kawa járja. Jól gyorsul, végre pont elég, előzni öröm vele (nem kell visszapakolgatni a sebességet, mint pl. ETZ, csak egy gázfröccs és hagy szóljon!), tehát nagyon szeretem! Kinek mi amúgy, én az endurókat, szupermotókat szeretem a legjobban, de hát nincs rossz motor, csak kedvenc az összesből!

De döntsétek el ti, tetszik-e!

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánok, és rengeteg benzint a hobbink gyakorlásához!

Üdv minden motorosnak!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x