Hírek

2012-es CSAM Jótékonysági Naptár fotózás

altA tavalyi naptárhoz képest három hónapos csúszással kezdődött szeptemberben a 2012-es jótékonysági naptár fotózásának szervezése.

Kicsit döcögősen, kapkodva indult a projekt, ráadásul NaNa is pont ebben az időben kezdte meg egy hónapos motoros túráját. Tehát online egyeztetések mellett, de csak megindult az őrület!

A tavalyi naptárból tanulva, full gázon estünk neki a szponzorok felkutatásának és kitűztünk egy olyan célt, ami a kezdeti egy millió forintot azonnal megötszörözte! Mertünk nagyon álmodni és eldöntöttük, hogy MEGCSINÁLJUK és MEGMUTATJUK, HOGY MIRE VAGYUNK KÉPESEK, MI CSAJOK A MOTORON, A MENTŐMOTOROSOKÉRT!

2011 januárjában a Honda márkaklubok szövetségének évadnyitó rendezvényén motoros társak között halt meg Hiller Árpád, akihez a nagy forgalom miatt nem ért ki időben a mentő. Baleset esetén minden perc óráknak tűnik, ezért a szakképzett segítség gyors megérkezése életet menthet, minden esetben. Ezért tűztük ki célul idén az OMSZ Mentőmotoros Szolgálatának támogatását.

Egy 5 706 250 Ft-os Lifepack 15 kombinált EKG/defibrillátor megszerzése lett a cél, amit a Magyar Mentőmotor Alapítványnak szeretnénk átadni 2012 tavaszán!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Támogasd a Magyar Mentőmotor Alapítványt!
Számlaszám:
10700392-49679304-51100005

(Az átutalásra írd rá, hogy CSAM Naptár!)

A Jótékonysági Naptárt itt rendelheted meg

Már az első telefonálások alkalmával sikerült Sunny-nak egy olyan forgalmazót találnia, aki maga is motoros, és felajánlott a Medimarket nevében 500 000 Ft-ot a vételárból! Célunk, hogy a naptárak bevételéből tudjuk megvásárolni ezt az életmentő műszert, ehhez pedig 3 000 db naptárat kellene eladnunk, tehát a munka java még csak most kezdődik!

Teltek múltak a napok és a lányok segítségének valamint lelkesedésének köszönhetően szépen lassan kirajzolódni látszott, hogy a kezdeményezésünk több szponzort is megmozgat! A Honda Hungary nagy örömmel fogadta Yama750 és Baraboszi megkeresését és a naptárban szereplő motorok biztosítása mellett, a stúdió bérlést és a nyomtatási költségek egy részét is magukra vállalták!

Utak Vándora az Ézsaiás Manufaktúra nevében (hordógyártás) és az M+P Security Kft. Pilisszentiván is beszálltak a naptárgyártásba. Voltak akik kisebb, voltak akik nagyobb felajánlásokat tettek és örömmel néztünk szembe ennek az óriási célkitűzésnek a lehetséges sikereivel!

A fotózáshoz sikerült fürdőruha szponzort találni a bűbájos Edit személyében aki a Sabina fürdőruhák tervezője. Panka megszervezte a Bijou Brigitte bizsukollekciójának egy részét, és egy benzinkút hálózatot is felhajtott a forgalmazáshoz.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük