fbpx

Árverésen a világbajnok kesztyűje

Potzner Ferenc minden idők egyik legeredményesebb magyar motoros kaszkadőre volt.

A népszerű stuntrider a technikás, legnehezebben kivitelezhető lassú mutatványokra specializálta magát, ezeket a zsűri és a szakértő közönség számtalan dobogós hellyel díjazta. Pályafutása csúcsán 2005-ben motoros freestyle világbajnok lett. Mindössze két évvel később, 2007-ben, életének 33. évében sajnos tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Most te is segíthetsz a bajnok családjának, hiszen Potzner Ferenc 2005-ös freestyle világbajnok kesztyűje árverésre kerül. Az eladásából származó pénz pedig a legjobb helyre: a családjához. A licit győztesét a kunmadarasi dragbike és streetfighter versenyek szervezője meghívja az Cepsa Dragbike Kupa és a Stuntriding Országos Bajnokság díjátadó gálájára, ahol a kesztyűt Feri feleségétől ünnepélyes keretek között veheti majd át.

A kesztyű kikáltási ára 10.000 Ft, itt tudsz rá licitálni.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x