HírekMotorokMotorozás

Börtönbe mehet a vezetéstől eltiltott férfi

Börtönbe mehet a vezetéstől eltiltott férfi

Vádat emelt az Egri Járási Ügyészség “járművezetés az eltiltás hatálya alatt” bűntett és “ittas állapotban elkövetett járművezetés” vétsége miatt az ellen a jogosítvánnyal soha nem rendelkező férfi ellen, aki 2022 nyarán Szajla és Pétervására között ittasan vezette segédmotorkerékpárját, mellyel az úttest melletti vízelvezető árokba hajtott.

A balesetben a férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A vádlottat a következő évben több bíróság is jogerősen eltiltotta a vezetéstől. A férfit ez különösebben nem zavarta, mert 2023 márciusa és szeptembere között összesen öt alkalommal is vezetett autót a vármegye útjain az eltiltás hatálya alatt. – írta az EgerHírek.

A vádlott a fenti cselekményeivel azt a KRESZ szabályt szegte meg, hogy járművet az vezethet, aki a jármű vezetésétől nincsen eltiltva. 

A járási ügyészség vádiratában végrehajtandó szabadságvesztés, közügyektől eltiltás és járművezetéstől eltiltás kiszabására tett indítványt a korábbi eltiltásokat semmibe vevő férfival szemben – közölte Dr. Gubala Ádám Miklós helyettes sajtószóvivő ügyész.

Címlapkép: mayaporto

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük