fbpx

Csak a motoros rutinján múlott, hogy elkerülte a súlyos balesetet – VIDEÓVAL!

Motoros baleset CsehországbanEgy 52 éves motoros hajtott szabályosan az országúton, mikor egy teherautó szabálytalanul átszáguldott előtte. Csak a szerencsén múlott, hogy a motoros elkerülte a halálos balesetet.

Csehországban történ október végén az eset, amelyről a cseh rendőrség osztotta meg a videót. Egyben azt kérték, hogy jelentkezzen, aki bármit tud az ámokfutó teherautósról, aki fékezés és körültekintés nélkül száguldott át az elsőbbséget élvező főúton, ezzel életveszélybe sodorva egy motorost.

A videó nagyon tanulságos abból a szempontból is, hogy mennyire fontos, hogy motorosként mindig előrelátóak legyünk. Ebben az esetben a kanyarodó szürke személyautó kitakarhatta az érkező motorost, bár a kanyarodó autónak is elsőbbsége volt a teherautóval szemben.

Valószínűleg a motoros rutinjának köszönhető, hogy sikerült időben leugrania járművéről, és amilyen gyorsan tudott, lement az út szélére, hogy nehogy további sérüléseket szenvedjen egy esetleg később érkező jármű miatt. Szerencsére a mellette haladó sofőr is idejében meg tudott állni, hogy ne hajtson át az elé csúszó motoroson.

A szerencsés kimenetelű balesetet a motoros kisebb sérülésekkel megúszta, bár a felvételből úgy látszik, hogy a sofőr nélkül továbbguruló járműve a lábán is áthajtott.

 

Forrás

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x