HírekMotorbemutatóMotorok

Nem biztos, hogy csak a színeket újítja meg a Harley 2024-ben

Harley-Davidson 2024-es új modellek

A Harley-Davidson decemberi sajtóközleményében felsorolt 2024-es újításoktól ismét nem dobtuk el a hajunkat. Én valahol olvastam, hogy az idei év színe a szürke lesz, Stefi pedig átküldött egy képet a hófehér Electra Glide Ultra Classicról, ami tényéleg szép, de azért az sem olyan nagy újítás, hogy a tavalyi szürke motor idén fehér lett.

A sajtóinformáció szerint a 2024-es visszatérő modellek a Harley-Davidson kínálatában az alábbi kategóriákat képviselik:

Grand American Touring

Azoknak, akik hallják az út szabadságának hívó szavát. A Grand American Touring modellek a kényelem és a magabiztosság érzetével kísérik az utazókat túl a horizonton. Egyenesen a Harley-Davidson-tól, amely elmosta az országok közötti határ átmotorozásának élményét.

Cruiser

Ikonikus és sokféle stílus – nosztalgikustól, a modernig – párosul a testreszabhatóság egyedülálló képességével, az egyéni kifejezés végső megformálásának lehetőségével.

Harley-Davidson 2024-es új modellek

Sport

Az iparág vezető teljesítménye és fejlett technológiája izgalmas motorozási élményt kínál, amelyet a Harley-Davidson® örökségéből inspirált stílus egészít ki.

Trike

A Harley-Davidson® Trike modellek vonzó lehetőséget kínálnak azoknak, akik értékelik a háromkerekű platform biztonságát, kényelmét és semmihez sem fogható megjelenését.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
Harley-Davidson 2024-es új modellek

Adventure Touring

Azoknak a motorosoknak, akik az előttük álló kalandot akarják felfedezni, akár a legnehezebb körülmény között. A díjnyertes Pan America® motor egy sokoldalú és inspiráló gép, amely bármilyen felületet úttá varázsol.

Valójában mi lehet az újdonság?

Ez eddig csak puszta porhintés. Ködösítés, hog ylegyen valami hír, mielőtt 2024 január 24-én bemutatnák az új modelleket. Márpedig valószínűleg lesz valami újdonság… legalábbis ahogy ezen az amerikai oldalon spekulálnak.

A H-D cruiser-kínálatában egyelőre nincs nagy újdonság, de őkmár tudják, hogy a Heritage Classic 114 és a Road King Special visszatér 2024-ben. Ráadásul a sajtóanyag nyitóképén szereplő touring modellek körvonalai alapján azt feltételezhetjük, hogy talán a tavaly bemutatott CVO Road Glide és a CVO Street Glide néhány extra felszereltségét megkaphatják az OE modellek.

Nézd meg a galériát:

harley davidson uj modellek 2024 01 harley davidson uj modellek 2024 04 harley davidson uj modellek 2024 06 harley davidson uj modellek 2024 08 harley davidson uj modellek 2024 02 harley davidson uj modellek 2024 07 harley davidson uj modellek 2024 05 harley davidson uj modellek 2024 15 harley davidson uj modellek 2024 03 harley davidson uj modellek 2024 09 harley davidson uj modellek 2024 11 harley davidson uj modellek 2024 13 harley davidson uj modellek 2024 14 harley davidson uj modellek 2024 10 harley davidson uj modellek 2024 12

Habár a harmadik motorból nem sokat látunk, az biztosan nem egy touring modell, inkább a Pan America lehet. Az American Rider szerint már régóta pletykálják, hogy bevezetnek egy kisebb, mindössze 975 köbcentis Pan America modellt, és ha már megalkotják ezt a motorblokkot, akkor számítani lehet egy kissebb Sportster szerű modellre is.

De az is lehet, hogy a 2019-ben bemutatott Bronx modell jutott el végre a gyártásba, hiszen annak bevezetését még 2021-ben halasztották el.

Tehát vannak még kérdőjelek, de nyilván ez is volt a terv, mert a cég azt szeretné, ha minél többen lennének kíváncsiak az új modellek bemutatójára. Ha te is várod már az új HD modelleket, megnézheted az újdonságokat Január 24-én, 17:00-kor egy különleges bemutatófilmben, az “American Dreamin’”/”Amerikai Életérzés” című videóban.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük