fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Egy hónap a mellrák jegyében

egyhonapamellrakjegyeben4Október a nők egyik legnagyobb ellenségéről szól.

A nők számára a mellrák az ijesztő és veszélyes betegségek listáján sajnos előkelő helyen áll. Míg régebben szégyen volt a betegségről beszélni, ma már szerencsére komolyan foglalkozunk vele. Egyre több híres és sikeres nő vállalja fel nyíltan betegségét, ezzel is erőt adva sorstársaiknak a gyógyuláshoz.

Mint szinte minden betegség, a mellrák is jó eséllyel gyógyítható, ha időben észrevesszük a tüneteket, és kellő időt szánunk a vizsgálatokra. Erre szeretnék felhívni világszerte a nők figyelmét októberben.

Az egészségügyi szervezetek és egyesületek mellett Amerikában a Harley-Davidson is kiveszi a részét a promócióból a Pink Label ruhakollekcióval. De a motorosok közül nem csak a legendás motorgyár viseli szívén a nők sorsát. Korábban beszámoltunk már Alisa Clickengerről, aki Dél-Amerikát átszelve a rákkutatás támogatásáért motorozott. Idén újabb csajok csatlakoztak a figyelemfelhívó akcióhoz.

Az „amerikai CsaM”, a Women Riders Now a gyógyuláshoz vezető utat találóan egy hosszú, kihívásokkal teli motoros túrával azonosítja. A hasonlat az egyik pólógyártó cég figyelmét is felkeltette, így már olyan pólók is kaphatóak, amin a mellrák egyik emblémájaként ismert rózsaszín szalagon egy nő motorozik. A póló és a “Rózsaszín Szalag” Túra szlogenje: „A gyógyulásra hajtok.”

Minden egyes eladott póló árából 10% egy amerikai alapítvány, Susan G. Komen alapítványának számlájára kerül. A pólók mellett kapható bukósisak is, amit hasonló, rózsaszín szalagos emblémával láttak el. Ennek megvásárlásával is a már korábban említett alapítványt támogatják.

A vizsgálat csak néhány percet vesz igénybe, azonban ez a pár perc akár életet is menthet, ezért figyeljünk oda, és szenteljünk időt a rendszeres vizsgálatokra!egyhonapamellrakjegyeben1egyhonapamellrakjegyeben2egyhonapamellrakjegyeben3egyhonapamellrakjegyeben5

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x