HírekMotorokMotorozás

Kizuhant a halálgömbből a motoros nő Szolnokon

Kizuhant a halálgömbből a Magyar Nemzeti Cirkusz szolnoki előadásán AliceA Magyar Nemzeti Cirkusz szolnoki előadásán, szörnyű baleset történt. Az egyetlen női kaszkadőr kizuhant a szétnyíló gömbből. Szerencsére a brazil Alice már jól van.

Nemrég írtunk a halálömbről, és az első motoros nőről, CeDoráról, aki ezzel a produkcióval lett híres. Habár mindig különlegességnek számít, ha egy nő vesz részt egy ilyen veszélyes produkcióban, azért a mai napig sem jellemző, hogy túl sok nő tolongana, hogy részt vegyen egy ilyen előadáson.

A Magyar Nemzeti Cirkusz legújabb műsorában egy brazil kaszkadőrcsapat mutatja be a félelmetes mutatványt, amikor 5 motoros száguldozik, a 4,5 méter átmérőjű acélgömbben. A műsor alatt a gömb szétnyílik, és akkor a motorosok két külön csoportban motoroznak tovább.

A csapat tagja egy törékeny hölgy is, Alice, akivel ezúttal a szerencsétlen baleset történt. Amikor a gömb szétnyílt, motorjával a résbe sodródott és a centrifugális erőnek köszönhetően kirepült a gömbből. Alice súlyos medencesérülést szenvedett. Azonnal a szolnoki kórházba szállították, ahol azóta lábadozik.

Ezt olvashatjuk a Magar Nemzeti Církusz Facebook oldalán:

KÖZLEMÉNY

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Minden kedves nézőnkkel, akik a mai szolnoki premier előadásunkon részt vettek, szeretnénk tudatni, hogy a balesetet szenvedett női motorosunkat, Alice-t medencesérüléssel szállították kórházba, állapota stabil és felépüléséről biztosítottak minket a kórház dolgozói. Az előadás alatt minden biztonsági előírás betartása ellenére sajnos előfordulhatnak balesetek, ez az artista előadóművészek szakmájának velejárója.
Reméljük Alice gyorsan felépül és hamar visszatérhet a porondra, addig is szeretnénk megköszönni az érdeklődést és a jókívánságokat, amelyeket továbbítunk a részére!

a Magyar Nemzeti Cirkusz társulata

 

Címlapfotó: Magyar Nemzeti Cuirkusz Facebook

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük