CsajokEseményekKiemelt

16 évesek lettünk, most elmegyünk túrázni, hétfőn találkozunk

16 éves a Csajokamotoron.hu oldal

Minden évben megdöbbenek, hogy telik az idő, és az is hihetetlen, hogy már megint eltelt egy év, ráadásul már 16 is azóta, hogy a Csajok a motoron oldal elindult 2006-ban. De azt hiszem, most nem kéne ezt még egyszer leírni. Vagy mégis?

A CsamShop-on már leírtam megint egy részét annak, hogy miért is indítottam el annak idején a Csajokamotoron.hu oldalt. 2006. június 25-én. “Fiatal voltam és kellett a pénz.” – mondhatnám viccesen. És tényleg fiatal voltam, a pénz pedig úgy jön a képben, hogy mindig azt reméltem, hogy annyi pénzt csak össze tudok hozni egy ilyen vállalkozásból, amennyi feltétlenül kell. Talán ideje lenne feljebb lépnem az elvárásaimmal!

Tényleg nagyon lelkesen vágtam bele a Csajokamotoron.hu tervezgetésébe. Ami legjobban lelkesít azóta is, hogy a korábbi munkahelyeimhez hasonlítva, minden vállalkozó-fejlesztő tanfolyamnak ellentmondva itt olyan mértékbent tudom szétaprózni magam, ahogy nem szégyellem. A mindent IS én csinálok mindtapéldája vagyok. Amit kitalálok, azért is megcsinálom, még ha belerokkanok is.

Mindig is többféle dolog érdekelt. Szeretem komplexen látni a dolgokat és sajnos nagy hibám, hogy nehezen engedem ki a kezemből az irányítást. Ráadásul csak a saját hibáimból tanulok, vagy még azokból sem. Nehogy már nekem valaki megmondja, mit hogy csináljak!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Szóval hiába képzem magam vállalkozóként, alapvetően még mindig az érdekel legjobban, hogy a teljes rendszert átlássam, és mindent én csináljak.

Mindig is kíváncsi voltam a világra, ezért állandóan kutatom az internetet, hogy érdekes híreket találjak vagy a saját tapasztalataim, gondolataim alapján érdekes cikkeket írjak a csajokamotoron.hu-ra. Ezért végeztem el anno az egyetemet is kommunikáció szakon. A baj csak az, hogy egy szerkesztőség, ahol sok ember dolgozik együtt, nem nekem való. (Bár ezt megcáfolja, hogy anno 12 évet lehúztam a Wild magazinnál.)

A divat iránti érdeklődésem is régre nyúlik vissza, hiszen annak idején divattervezőnek készültem, de végül meg kellett elégednem a ruhaipari modellező végzettséggel. Ami amúgy sokkal hasznosabb, ha úgy vesszük. Innen jött a webáruház ötlete, ahol kiélhetem a kreatív oldalamat.

Azt nem tudom, meséltem-e már, hogy gyerekkoromban volt egy kedvenc postás játékom kis ürlapokkal, bélyegekkel, borítékokkal. Amikor a webáruházas rendeléseket csomagolom, mindig eszembe jut, hogy azóta is ugyanezt játszom, csak élesben.

Elindultunk… az első magyar internetes oldal motoros nőknek a Csajokamotoron.hu

És persze a közösségépítés – hogy ezzel a divatos szóval éljek – ami egyik oldalról távol áll tőlem, mert szeretek itthon dolgozni egyedül, de közben élvezem, hogy ilyen sok motoros csajt ismerhetek, segíthetek nekik, és ennyi ember van, aki meghallgatja és megfogadja a tanácsaimat.

Az, hogy végül fizetést kapok mindezért, csak hab a tortán.

Szóval így 16 év után most így állunk. Bár voltak nehéz részek (például a gyerekek születése környékén), és volt olyan is, hogy arra gondoltam, hogy abba kellene hagyni, mert nem éri meg, végül mindig arra jutotattam, hogy ha nem ezt csinálnám, akkor meg kellene csinálnom ugyanezt újra. Akkor meg miért ne folytassam inkább azt, amit amúgy is szeretek és már működik.

És mielőtt azt hiszitek, hogy a motorozás teljesen kimarad az egész sztoriból, amit a legjobban szeretek ebben az egészben, az természetesen a motorozás.

Így aztán, most, hogy a Csajokamotoron.hu 16. születésnapját ünnepeljük, ezen a hétvégén elmotorozunk a csajokkal páran Sopronba. Épp ott lesz a Harley Demo Truck a soproni Harley-Davidson kereskedésben, úgyhogy útba ejtjük azt is. Szombat délután leteszteljük a motorokat, ha szeretnél találkozni velünk, gyere oda! Meg ha minden jól megy elmotorozunk külföldre is.

Szóval kalandos volt ez a 16 év, de azért vagyuk motorosok is, mert szeretjük a kalandokat.

És ha már idáig elolvastad a cikket, akkor megérdemelsz egy kis jutalmat.

A hónap végéig 16% kedvezménnyel vásárolhatsz a CsamShop webáruházban a CSAM16 kuponkóddal.

Minden termékre érvényes a kedvezmény, kivéve azokat, amik eleve akciósak.

Boldog Szülinapot Kívánok Nekünk! Olvasd a Csajokamotoron.hu oldalt a következő 16 évben is!

 

Címlapfotó: fotohelin

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük