CsajokMotoros divat

Szeretnél egyedi karkötőt ajándékba?

ajandek karkotoAz őszi motorozáshoz más felszerelésre van szükség, mint tavasszal vagy nyáron. Neked is kéne egy melegebb vesevédő? Netán elszakadt a régi esőruhád? Ezeken a problémákon könnyen segíthetünk.

A Csajok a motoron webáruházában nemcsak a saját termékeinket vásárolhatod meg, hanem számos más, praktikus és hasznos holmit is találsz. A motoros ruházaton kívül szerszámok, felszerelések, motorápoló szerek és jópofa motoros ajándékok is várnak.

Igaz, most már nagy túrára talán nem indulsz, de egy praktikus tanktáska a rövidebb utakon is jó szolgálatot tehet, sőt a városi rohangálás közben is hasznos. Amikor pedig leteszed a motorodat, a fényezését a portól vagy a rátelepedő (nem por, hanem igazi) cicáktól is megvédheted egy egyszerű ponyvával. Attól függően, hogy a motorodat a szabad ég alatt vagy zárt helyen tartod, kültéri vagy beltéri ponyvát is választhatsz.

Ha azt kérdezed most magadtól, hogy “Oké, de miért pont nálatok vásárolnám meg ezeket?”, a válaszom az, hogy azért, mert nálunk mindig kapsz valami ajándékot is a vásárlásod mellé. Hol egy matricát, hol egy értékes kupont egy wellness szállodába…

Most azért érdemes nálunk vásárolni, mert ajándékba egy egyedi karkötőt adunk minden vásárlás mellé a Fonalbolt.com jóvoltából. Igyekezz, le ne maradj, mert az akció csak a készlet erejéig tart!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük