CsajokHírekMotoros divat

Új Nolan versenybukósisak: X-lite X-802

X 802 REPLICA C.CHECA 3 rearElődeihez hasonlóan az X-lite X-802-t is versenyzők segítségével fejlesztették, a mérnökök Casey Stoner (Ducati), Jorge Lorenzo (Yamaha) és Marco Melandri (ex-Ducati) tapasztalatait, észrevételeit is felhasználták a modell készítésekor.

A 2009. március 11-15. között megrendezett Budapest Motor Kiállításon, az EuroMotor Kft. standján mutatkozott be hazánkban a Nolan Group új versenybukósisakja, az X-lite X-802. Az új csúcsmodell az X-lite X-801RR-t illetve a Nolan N94-et váltja a paletta élén.

Az említett versenyzők és a Nolan Group által támogatott többi gyorsasági vb-s pilóta az idei szezonban X-802 bukósisakban versenyez majd. A profi versenyzők fejvédőinél az X-lite csak a belsőt igazítja az egyéni igényekhez, Stoner és a többiek sisakjai külső felépítésükben megegyeznek a boltokban megvásárolható replika társaikkal.

Az X-802 fejlesztéséhez az alapot az X-lite X-701 modell adta. Az X-802 a motorversenyzés legmagasabb kategóriáiban hosszú évek alatt szerzett tapasztalatok eszenciája. A héjtól kezdve a plexin és a bélésen át a szellőzőrendszerig minden egyes alkatrész újító szellemű fejlesztés eredménye, s olyan terméket alkotnak, amely a kiváló minőség és a tökéletes teljesítmény mintaképe. Az X-802 összes alkatrészét csúcsteljesítményre tervezték.

Az új modell az alapot jelentő Start festés mellett megvásárolható lesz MotoGP-fényezéssel, valamint több replika változatban (Casey Stoner, Jorge Lorenzo, Marco Melandri, Carlos Checa) is.

Az X-801RR szerelmeseinek sem kell lemondaniuk kedvenc bukósisakjukról, ez a modell a Legend Replica sorozat révén továbbra is az X-lite kínálatának része marad.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük