fbpx
HírekMotorokMotorozás

Ismét elment egy motoros lány: Nyugodj békében Petra!

Halálos Motoros Baleset

Az elmúlt hétvége ismét szörnyű hirrel záródott. Habár megint több motoros balesetről is írtak az oldalak, ezúttal egy motoros nő is van a halálos áldozatok között.

Próbálom a Csajok a motoron oldalt minél kevesebb motoros baleset hírével terhelni, hogy ne szaporítsuk ezzel is a motorosokkal kapcsolatos negatív sztereotypiákat. Ha egy motoros nő kerül be a hírekbe, ráadásul egy olyan szörnyű baleset áldozataként, mint ez a mostani, nem hagyhatom szó nélkül.

Ezt írta a Baleset-info vasárnap:

A Suzuki GSX-R 600 motorkerékpár vezetője az 6-os számú főút fővárosi szakaszának külső szakaszán haladt vélhetően nagy sebességgel, amikor ismeretlen okból fékezett.

Ezt követően elvesztette uralmát a járműve felett. Megpróbálta visszavenni az irányítást, de a motor felborult, és a levegőbe emelkedett, majd visszacsapódott az aszfaltra, és az oldalán csúszott hosszú métereken keresztül.

Ezt követően a hölgy lezuhant a motorról az aszfaltra, majd a motor tovább csúszott, nekicsapódott a út menti szalagkorlát egyik tartóoszlopának. A motor a becsapódás hatására kettészakadt, a motor első és hátsó része a menetirány szerinti bal oldal belső sávjába csúszott, közben az alkatrészek, illetve a motor első része az előtte haladó Ford Focusnak ütközött, majd a belső sávban megállt. A motor hátsó része az első részéhez képest mintegy 30 méterre érte el nyugalmi helyzetét.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A motort vezető hölgyet hozzávetőleg 1 órán keresztül próbálták stabilizálni, többször próbálták újjáéleszteni, ami végül sikerrel végződött, a mentőszolgálat munkatársai a sofőrt életveszélyes sérülésekkel kórházba szállította.

Sajnos végül a 28 éves Petra – aki a zárt Facebook csoportunknak is tagja volt és többen személyesen is jól ismerték tagjaink közül – a kórházban belehalt sérüléseibe. Felfoghatatlan a veszteség. Nyugodj békében Petra!

Vezessetek óvatosan és vigyázzatok magatokra!

A címlapkép illusztráció, nem ezt a balesetet ábrázolja.

Címlapkép: davideconopouly

5 1 vote
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x