fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Bruce Springsteen Harley-ján motoroztat

bruce springsteen harley davidsonA neves zenészt, Bruce Springsteent kitüntette az amerikai zeneakadémia a nehéz helyzetű emberek megsegítéséért végzett munkájáért.

A 2013. évi MusiCares díjat Los Angelesben vehette át az énekes, még a Grammy-gála előtti rendezvényen.

Az amerikai lemezakadémia azokat a zenészeket ismeri el ezzel a díjjal, akik kiemelkedő tevékenységet folytatnak nehéz helyzetben lévő emberek, valamint zenészek megsegítésére. Springsteen legutóbbi jótékony tettéhez írandó, hogy a Sandy hurrikán áldozataiért rendezett jótékonysági koncert egyik szervezője és résztvevője volt.

A MusiCares korábbi díjazottai között volt Barbra Streisand, Quincy Jones, Stevie Wonder, Aretha Franklin és Paul McCartney.

A los angeles-i gálakoncerten fellépett többek között Elton John, Tim McGraw, Sting, Neil Young, akik valamennyien Sprigsteen dalait adták elő.

Az eseményen árverést is tartottak, a nehéz helyzetben lévő zenészek megsegítésének céljából.

Kalapács alá került a koncertjegyek mellett egy gitár, amelyet a popzene csillagai – köztük Springsteen – írtak alá. Az amerikai énekes még azt is felajánlotta, hogy Harley-Davidsonján megmotoroztatja a legmagasabb ajánlatot tevőt.

A gitár végül 250 000 dollárért kelt el. Azt nem tudni, hogy a boldog tulajdonost elvitte-e egy körre Bruce…

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Peyton

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x