fbpx

Bruce Springsteen Harley-ján motoroztat

A neves zenészt, Bruce Springsteent kitüntette az amerikai zeneakadémia a nehéz helyzetű emberek megsegítéséért végzett munkájáért.

A 2013. évi MusiCares díjat Los Angelesben vehette át az énekes, még a Grammy-gála előtti rendezvényen.

Az amerikai lemezakadémia azokat a zenészeket ismeri el ezzel a díjjal, akik kiemelkedő tevékenységet folytatnak nehéz helyzetben lévő emberek, valamint zenészek megsegítésére. Springsteen legutóbbi jótékony tettéhez írandó, hogy a Sandy hurrikán áldozataiért rendezett jótékonysági koncert egyik szervezője és résztvevője volt.

A MusiCares korábbi díjazottai között volt Barbra Streisand, Quincy Jones, Stevie Wonder, Aretha Franklin és Paul McCartney.

A los angeles-i gálakoncerten fellépett többek között Elton John, Tim McGraw, Sting, Neil Young, akik valamennyien Sprigsteen dalait adták elő.

Az eseményen árverést is tartottak, a nehéz helyzetben lévő zenészek megsegítésének céljából.

Kalapács alá került a koncertjegyek mellett egy gitár, amelyet a popzene csillagai – köztük Springsteen – írtak alá. Az amerikai énekes még azt is felajánlotta, hogy Harley-Davidsonján megmotoroztatja a legmagasabb ajánlatot tevőt.

A gitár végül 250 000 dollárért kelt el. Azt nem tudni, hogy a boldog tulajdonost elvitte-e egy körre Bruce…

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x