fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
HírekMotorokMotorozás

Az Orange County Choppers Pinellas megyébe költözik

Orange County Choppers Pow Mia TributeHa te is nézted a motoros műsorokat a TV-ben a 2000-es évek elején, akkor bizonyára tudod, hogy ki az a Paul Teutul és az Orange County Choppers sem hangzik idegenül.Az American Chopper a new york-i orange megyei TV-műsor volt annak idején, és főszereplője idősebb Paul Teutul az Orange County Choppers tulajdonosa. A motorépítő műhelyben forgatott valóság show-ban végigkövethettük, ahogy készülnek az egyedi motorkerékpárok, Paul a többiekkel együtt fúrt, faragott, hegesztett és fémet gyártott a motorkerékpárokba.

Nos, nagy változás következik a motorépítő műhely életében, ugyanis az Orange County Choppers nemsokára a new york állambeli Orange Countyból a floridai Pinellas Countyba költözteti tevékenységét.

Paul Teutul a WFLA magazinnak azt mondta, hogy időnként itt az ideje a változásnak. Mostanában pedig New York államban már nem érzi azt a szabadságot, amit Floridában érez.

A motorosbolt és a motorépítő műhely mellett Teutul és a C.O.O. Joan Kay azt tervezi, hogy a Pinellas Parkban étterem és múzeum is lesz „OCC Roadhouse and Museum” néven.

A tervek szerint 2021 májusában nyílik meg a komplexum, és ha a COVID helyzet is úgy akarja, talán egyszer személyesen is ellátogathatok majd az új OCC rezidenciára.

 

Forrás: wfla.com, fotó: motorcyclespecs.co.za

0 0 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x